453
Muškarac koji je ubio majku zbog ulaznica za koncert Avril Lavigne dobio...

Muškarac koji je ubio majku zbog ulaznica za koncert Avril Lavigne dobio 20 godina zatvora

453
SHARE

Nakon što je Robert Lyons ubio svoju majku jer nije htela da mu preko prijatelja nabavi ulaznice za VIP ložu koncerta Avril Lavigne, određena mu je zatvorska kazna. Iako se branio da ima bipolarni poremećaj i da ga je majka zlostavljala, za njeno ubistvo dobio je kaznu zatvora od 20 godina.

Optužen je za ubistvo drugog stepena pa je prema tome dobio i maksimalnu zatvorsku kaznu. Naime, Robert je majku dva puta udario u glavu bocom konjaka, a nakon toga ju je izbo nožem. Nakon ubistva po njoj je prolio razne kućne hemijske preparate i otišao na pijacu. Policija ga je uhapsila nakon nekoliko sati, a on je ubistvo smireno priznao.

12 KOMENTARA

  1. pa nebi mu dala 20god….pa da je jos 3puta stariji…ja bi mu dala dozivotnu…pomislite samo kako se ta jadna zena osecala….. :(((((((((((((((
    :( :( :( :(

  2. Pa j***la ga Avril Lavigne!! -.- Rodjenu majku da ubije zbog karata za koncert?! Kakvih 20 godina,to se uspava i dovidjenja! Taj cim bude izasao ubice ponovo i sigurno opet zbog nekog glupog razloga.

  3. avril.. najbolja si!!!!   svidja mi se mnogo ona tvoja pesma skater boi.. super si bre.. cool… bas si sexy!!! i ako moze jedno pitanje??? koliko trenutno imas godina???

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.