304
Music Mondays: Justin Bieber predstavio pesmu “All Bad”

Music Mondays: Justin Bieber predstavio pesmu “All Bad”

304
SHARE

Justin Bieber

Slučajno ili ne, tek Justin Bieber je objavio pesmu pod nazivom “All Bad” (Skroz loš) baš u trenutku kad je ozbiljno bolestan zbog trovanja hranom.

Nije teško pretpostaviti da je ovo još jedna pesma u kojoj Jus priča o tome koliko mu nedostaje Selena Gomez. “All Bad” podseća na druge numere iz Music Monday serijala a nema sumnje da će se ova pesma uskoro naći na top listama širom sveta.

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

13 KOMENTARA

  1. AL STA JE ZAPEO ZA NJU NIJE SELENA JEDINA,KOLIKO DEVOJAKA GA VOLI,ZIVOT BI DALE ZA NJEGA,ON IM JE SVE NA SVETU,A ON,BOLI GA UVO,SAMO SELENA SELENA SELENA PA STVARNO VISE -.-
    NASTAVI TI SAMO DA JE VOLIS PA VIDI DOKLE CES DOGURATI!! :(

  2. Nee to je slučajno,tamo negdje od petka je najavljivao taj singl,mislim znalo se već tad’ za naslov a on se jadan razbolio tek sinoć. 
    I opet nemate dovoljno informacija BRAVO znači ja,obična čitateljka,znam više nego vi.Imate sve na njegovom twitteru ako mi ne vjerujete,još uvijek. 

  3. Covece,bas ima super glas.Bas bih volela da nam se Jelena vrati.Ko zna.Pesma je suuper,a primetila sam da Jus u poslednje vreme stavlja identicne slike (ako tako mogu da nazovem) za singlove,evo u All that matters ili u ovoj pesmi su gotovo identicni.A to je bas cool ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.