Start Stars Hot News! Muse bi rado na soundtrack ”Eclipse-a”

Muse bi rado na soundtrack ”Eclipse-a”

SHARE

00536369_000012

Muse, čije su pesme uvrštene na soundtrack filmova ”Twilight” i ”New Moon” jer su omiljeni bend autorke sage, najverovatnije će sarađivati i na trećem po redu filmu – ”Eclipse” – kako najavljuje frontmen Matthew Bellamy.

”Već su kontaktirali sa nama i pitali su nas da li bismo hteli da snimimo pesmu za ”Eclipse”. Doduše, nismo imali vremena posvetiti se tome, ali mislim da ćemo naći vremena za praznike. Inače, s Davidom Sladeom, rediteljem ”Eclipse-a”, već smo snimili četiri spota i uveren sam da će film biti sjajan”, rekao je Matthew Bellamy, dodajući da su se sprijateljili sa Stephenie koja ne propušta njihove koncerte.

Autorka ”Twilight” sage Stephenie Meyer često u svojim intervjuima ističe da su Muse njena muza u pravom smislu te reči.

”Njihova je muzika prepuna emocija, a neki su delovi sage ”Twilight” zaista nastali dok sam slušala Muse. Genijalni su i uživam u njihovoj muzici”, rekla je Stephenie.

Inače, hvaljeni britanski bend na proleće kreće na svoju dosad najveću američku turneju. Verujemo da ih Stephenie neće propustiti ni tada.

OSTAVI KOMENTAR