225
MuchMusic Video Awards: Veliki trijumfi za Justina Biebera, Taylor Swift i Psyja!

MuchMusic Video Awards: Veliki trijumfi za Justina Biebera, Taylor Swift i Psyja!

225
SHARE

swift-mm-061613- (4)

Noćas je u Torontu održana prestižna ceremonija koju organizuje kanadski muzički kanal MuchMusic, a među gostima bili su Taylor Swift, Psy, Demi Lovato i Drake.

avril-mm-061613- (2)

avril-mm-061613- (3)

swift-mm-061613- (1)

Iako je trenutno na pauzi, Justin Bieber nije stigao da se pojavi pred domaćim fanovima kako bi pokupio nagradu za omiljenog izvođača godine, ali su zato na sceni nastupili Psy, Demi Lovato, Ed Sheeran i Avril Lavigne.

demi-mm-061613- (2)

demi-mm-061613- (3)

Taylor Swift dobila je priznanje za najbolje internacionalnog izvođača godine dok je Demi dobila priznanje za najbolji internacionalni spot. Psy je naravno, počistio konkurenciju u kategoriji “najzarazniji video” a vredne trijumfe još su zabeležili Drake odnosno Avril Lavigne.

IZVOR: Life Content

18 KOMENTARA

  1. Justinu sedmi put da osvaja istu nagradu za najdražu internacijonalnu zvijezdu  … Pround of Kidrauhl <3  4 dana do Heartbreakera *o* btw Taylor i Demi  prekrasno izgledaju  : Ćestitam svima <3

  2. Čestitke svim pobjednici! Drago mi je što su dotični pobjedili, jer su zaslužila. Svi su super bili obučeni na crvenom tepihu, ali Taylor Swift je zračila. Naprosto jer bila zadivljujuća, i drago mi je što je upravo ona dobila glavno priznanje večeri! Učinila je još jednom njene fanove ponosnim! :) ♥ 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.