Start Stars Hot News! MTV World Stage – Red Hot Chili Peppers

MTV World Stage – Red Hot Chili Peppers

SHARE

Legendarni rok sastav koji konstantno beleži platinaste tiraže, Red Hot Chili Peppers, ulepšali su ovogodišnju MTV EMA dodelu svojim energičnim nastupom u Odyssey Areni u Belfastu. Pogledajte ovaj nezaboravni koncert u petak u 20:10 u okviru MTV World Stage serijala.

null

Legendarni funk rock bend iz Kalifornije, Red Hot Chili Peppers, čiji je nedavno objavljeni album “I’m With You” zauzeo vrhove top lista, pružili su nezaboravan nastup fanovima u Belfastu i gledaocima MTV-ja širom sveta na ovogodišnjim MTV EMA dodelama, i pokazali zašto su oni i dalje najveća rock atrakcija na planeti.

null

Kao jedan od najuspešnijih bendova u istoriji rock muzike, Red Hot Chili Peppers su prodali više od 60 miliona albuma, između ostalog pet multiplatinastih LP-ja, i osvojili su šest Grammynagrada, uključujući i onu za “Najbolji rock album” za “Stadium Arcadium”, “Najbolje rock izvođenje dueta ili grupe” za “Dani California”, “Najbolju rock pesmu” za “Scar Tissue” i “Najbolje hard rock izvođenje sa vokalom” za “Give It Away”. Red Hot Chili Peppers čine pevač Anthony Kiedis, basista Flea, bubnjar Chad Smith i gitarista Josh Klinghoffer, a u petak u 20:10 nastupaju samo za vas u okviru serijala MTV World Stage!

MTV World Stage – Red Hot Chili Peppers, petak, 09. mart u 20:10!

OSTAVI KOMENTAR