Start Stars Hot News! MTV WORLD STAGE – JUSTIN BIEBER I B.o.B.

MTV WORLD STAGE – JUSTIN BIEBER I B.o.B.

SHARE

null

Spremite se za ludu žurku na MTV kanalu, ovog petka u 21:00! U novoj epizodi MTV World Stage-a pogledajte sjajne koncerte Justina Biebera i B.o.B.-a!

Justin Bieber je u julu prošle godine nastupio u Maleziji na MTV World Stage koncertu pred više od 18.000 uzbuđenih fanova. Otvorio je ovo veče puno pozitvine energije i iščekivanja hitom “Baby,” a onda su usledili “All Around the World” i “As Long As You Love Me,” i akustično izvođenje pesme “Die in Your Arms,” “Be Alright” i “One Time.” Tempo se ponovo ubrzao kada je armija fanova u glas pevala uz “Never Say Never” i aktuelni hit “Boyfriend”.

null

B.o.B., multiplatinasti kantautor, reper i producent, je za samo dve godine od njegovog debija 2010. prodao preko 600.000 albuma i bio nominovan za 5 Grammy nagrada, 8 MTV nagrada i People’s Choice nagradu za Najboljeg hip-hop umetnika. Jedne letnje večeri 2012. odradio je ogroman besplatan koncert za stanovnike Geteburga u Švedskoj, gde je na noge digao 50.000 fanova, pesmama s njegovog novog albuma Strange Clouds, koje je bilo jedno od najuspešnijih izdanja godine.

Zahvaljujući MTV World Stage-u i vi možete da doživite fantastičnu atmosferu sa ova dva koncerta, ovog petka u 21:00! Samo na MTV kanalu.

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR