Start Stars Hot News! MTV VMA: zvezde odale počast Amy Winehouse, Katy Perry ima najbolji video...

MTV VMA: zvezde odale počast Amy Winehouse, Katy Perry ima najbolji video godine

SHARE

Katy Perry, koja je imala čak devet nominacija za ovogodišnju dodelu MTV Video Music Awards (MTV VMA), kući je otišla s tri statue, uključujući i onu za video godine – spot “Firework”.

Pevačica je nagrađena i za najbolju saradnju i najbolje specijalne efekte za “E.T.”, duet s Kanyeom Westom. Tri nagrade osvojila je i Adele.

Lady GaGa osvojila je dve nagrade. Pevačka zvezda ima najbolji ženski video spot – “Born This Way”, a za isti je spot nagrađena i nagradom za najbolji video s porukom, što je od ove godine nova kategorija na dodeli.

Najbolji muški video spot je “U Smile” Justina Biebera. Najbolji hip hop video ima Nicki Minaj – “Super Bass”, a najbolji rok video Foo Fightersi – “Walk”. Nagradu za najbolji pop video osvojila je Britney Spears za “Till The World Ends”.

[youtube AzgmeodcY-c]

Najemotivniji trenutak ovogodišnje dodele MTV VMA bio je odavanje počasti nedavno preminuloj pevačkoj zvezdi Amy Winehouse. “Bila mi je prijateljica i tragično smo je izgubili ove godine. Po prvi put kad sam je upoznao, bila je na neki način budalasta osoba, pomalo luckasta, koja samo luta uokolo, poput mnogih ljudi privučenih u velike gradove zbog neizmernog talenta”, kazao je o Amy Russell Brand, jedan od brojnih zvezda koje su joj odale počast.

Dodao je da je bila “obična devojka s neobičnom frizurom”. Naveo je i kako ga je njen neizmerni talent ostavio bez reči.

OSTAVI KOMENTAR