267
MTV VMA 2012 – Kevin Hart voditelj, P!nk nastupa uz Aliciu Keys...

MTV VMA 2012 – Kevin Hart voditelj, P!nk nastupa uz Aliciu Keys i One Direction!

267
SHARE

“2012 MTV Video Music Awards” uživo će se prenositi iz dvorane Staples Center u noći između četvrtka i petka, 6. na 7. septembar u 03.00!

null

MTV donosi urnebesno opaku komediju Kevina Harta u najveću noć muzike, jer je upravo on voditelj dodele “2012 MTV Video Music Awards”! MTV je danas objavio da glumac i komičar, poznat po svom oštrom jeziku i inteligentnom humoru, neće nikoga poštedeti dok bude “pržio” najveće zvezde u svetu muzike i zabave. Uz to, potvrđeno je da će se prava megazvezda i peterostruka dobitnica nagrade MTV Video Music Award P!nk treći put popeti na VMA pozornicu. Ona će prirediti još jedan nezaboravan nastup jer će premijerno izvesti novu pesmu sa svoga dugoočekivanog šestog studijskog albuma.

null

U skladu s tradicijom “MTV Video Music Awards”, i ove godine će dodelu obeležiti neobični nastupi najvećih muzičkih zvezda današnjice, uključujući već najavljene izvođače na VMA, Aliciju Keys i One Direction, kao i pojavljivanje vodećih glumaca i glumica s malih i velikih ekrana.

null

“Ovo je ogromno… ne, čekaj, ovo je veće od ogromnog, ovo je veće od onoga što je veće od ogromnog.” Preplavljen sam srećom… To sra*e se stvarno događa.” U svom stilu je prokomentarisao Kevin Hart. “Mislim da ono što dodelu VMA nagrada čini tako značajnom je njena nepredvidivost i raznolikost izvođača i najrazličitijih žanrova – i to je najveći rock and roll show od svih,” rekla je P!nk.

null

Gledaoci mogu da glasaju za sve VMA kategorije, uključujući i “Video of the Year,” “Best New Artist” i druge na stranici vma.mtv.com. Glasanje za sve VMA kategorije završiće se 24. avgusta, dok će glasanje u kategoriji “Best New Artist” trajati i tokom showa uživo.

12 KOMENTARA

 1. Jeee One Direction videla sam reklamu *__*
  P.S
  Drage volje bih ustala u 3:00 :)
  Ali, tako je bilo i za MTV Movie Awards pa je bila repriza, inace jedva cekam :)

 2. iffffff pa ja nmg da gledam u 3:00   :( ljudi je l’ neko zna kad ce biti repriza???ili kad saznate da nam kazete?!!!!jedva cekam!bice 1D,Selena,Justin,Riri…..tooooo!!

 3. Šteta što neću moć gledat uživo. Prošle godine sam gledala uživo jer je bio raspust, al sad je škola. :S Da je osnovna mogla bih, al jbg srednja. Al biće najmanje 5 repriza, sve će mtv reći. :)

 4. Preterali su sa hvaljenjem VMA….osim nastupa nekih zvezda,VMA su ustvari obicna glupost…nominuju 5 dobrih i 43535 koji uopste nisu zasluzili nagrade….a i uopste nije toliko bitan dogadjaj kakvim ga predstavljaju…..

  Glasao sam samo po jednom u svakoj kategoriji i uopste necu da trosim vreme na to,ionako ce nagrade dobiti oni sa opsednutim fanovima i znate dobro na koga mislim…..

 5. smiler da ona je bila prosle godine i ja sam citala na njenom sajtu da ce i ona biti ove *-* WOW <33 a i neko odbrojavanje je pocelo na njenom twiteru mozda nova pesma ili spot *-*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.