Start Stars Hot News! MTV TAKEOVER – INNA Petak, 23. decembar u 20:30

MTV TAKEOVER – INNA Petak, 23. decembar u 20:30

SHARE

U susret velikom beogradskom koncertu Inne za Srpsku novu godinu u Belexpocentru, MTV je ustupio svoj program ovoj atraktivnoj dens pevačici na pola sata kako bi predstavila publici njenih pet omiljenih video spotova u emisiji TakeOver.

Inna je dvostruka dobitnica MTV-jeve nagrade u kategoriji Best Romanian Act, a domaćoj publici će se predstaviti na velikom koncertu u organizaciji MTV-ja i FHN Team-a, za Srpsku novu godinu, 13. januara u Belexpocentru! Popularna pevačica iz Rumunije poznata je po numerama „Hot“, „Amazing“ „Sun Is Up“, „Club Rocker“ i „Un Momento“, koje u zbiru imaju preko 200 miliona pregleda na YouTube-u, i jedna je od trenutno najvećih dance zvezda u Evropi sa preko 500 000 prodatih singlova samo u Britaniji! Na koncertu će, osim atraktivne pevačice, nastupiti i grupa MVP i Top FM DJ-evi, uz podršku DJ Borka Bajića i DJ Dejana Matića.

Karte po promotivnoj ceni za koncert Inne su već rasprodate. Trenutno se u prodaji se mogu naći ulaznice po regularnoj ceni od 1200 RSD na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i u regionu. Ova cena će važiti do 1. janura, kada će cena karte biti 1500 RSD. Najskuplje ulaznice biće na dan koncerta 13. januara, i iznosiće 1700 RSD. Trenutno je aktuelna ponuda kojom, kupovinom paketa od pet karata, šestu dobijate besplatno! U prodaji je i ograničena serija VIP ulaznica po ceni od 2000 dinara, za koje takođe vlada veliko interesovanje. Zato požurite i nabavite svoju ulaznicu na vreme!

I još jedna lepa vest za sve Innine fanove! U subotu, 24. decembar od 22 časa u klubu Plastic držaće se Inna Warm Up Party, gde ćete osetiti deo atmosfere koja vas očekuje na koncertu ove evropske dance zvezde. Posetioci koji u klub Plastic dođu pre ponoći, dobiće šansu da osvoje jednu od pet ulaznica za Innin koncert, koje poklanjaju MTV i Eventim. Za sjajnu atmosferu u klubu Plastic u subotu, biće zaduženi rezident DJ-evi Ike, Prema i Me-High-Low.

OSTAVI KOMENTAR