Start Stars Hot News! MTV Svetska premijera: Katy Perry – Wide Awake

MTV Svetska premijera: Katy Perry – Wide Awake

SHARE

MTV sa ponosom predstavlja svetsku premijeru novog spota pop zvezde Katy Perry! Video za singl Wide Awake biće premijerno prikazan u sredu, 20. juna, tačno u 10:00 u okviru emisije Top 10@10.

null

Numeru Wide Awake Katy je napisala za njen 3D film Katy Perry: Part of Me, a premijerno je izvela na dodeli Billboard Music Awards u maju ove godine. Trejler, kojim je nedavno najavljen ovaj spot, otkriva da će to biti bajkovita priča koja prikazuje različita poglavlja iz karijere pevačice. Slike iz njenih ranijih spotova, kao što su “Teenage Dream”, “Firework”, “E.T.”, “Last Friday Night” i “The One That Got Away”, predstavljaju zasebne stranice u magičnoj knjizi, koju čita devojčica koja se, takođe, pojavljuje u ovom kratkom videu.

null

Za pesmu Wide Awake se vezuje i priča da u njoj Katy prvi put aludira na razvod od svog nekadašnjeg supruga Russela Branda. Ipak, ovo nije srceparajuća pesma – iako počinje pesimistično, uz ubeđenje da je živela u zabludi i da je pala sa oblaka pravo na beton, poruka ubrzo postaje vedrija i govori da je vreme izlečilo sve rane. Stihovi “Ne moram da se pretvaram. Priča je gotova, kraj” potvrđuju da je Perryjeva pokupila slomljene deliće svog srca i nastavila dalje – u nove emotivne i poslovne pobede.

null

Inače, koncertno dokumentarni film Katy Perry: Part of Me prikazaće najbolje momenate popularne pevačice sa njene turneje California Dreams, kao i situacije koje se događaju “iza scene”, borbu, sumnje i neprestani rad koji prati ovako uspešnu karijeru. Katy se ovim ostvarenjem pridružuje listi kolega koje su se već okušale u domenu 3D koncertnih filmova, a među njima su Jonas Brothers, koji su objavili Jonas Brothers: The 3D Concert Experience 2009, zatim Justin Bieber sa filmom Never Say Never, dok je film This Is It imao premijeru nakon smrti Michaela Jacksona.

MTV Svetska premijera // Katy Perry – Wide Awake

Sreda, 20. jun u 10:00 // samo na kanalu MTV-ja!

OSTAVI KOMENTAR