Start Stars Hot News! MTV specijal: Bieber Live

MTV specijal: Bieber Live

SHARE

Sećate li se emisije TRL (Total Request Live ) i zvezda koje su nastupale u MTV-jevom legendarnom studiju na Times Square-u?

Šou, koji je obeležio kasne devedesete i početak novog milenijuma, bio je zaštitni znak MTV-ja, velika čast za izvođače da se pojave u njemu, a srećnicima koji su bili u publici sigurno jedan od najupečatljivijih događaja u životu. Specijalna MTV-jeva emisija Bieber MTV podsetiće upravo na TRL!

null

Sto najsrećnijih Belibera dobilo je priliku da se nađu u ovom studiju sa svojim idolom Justinom Biebrom na snimanju emisije „Bieber Live“, koju ovog petka u 19:00 premijerno možete da pogledate na MTV kanalu! Vrištanje i oduševljenje dostigli su vrhunac kada se pojavio 18-ogodišnji pevač i otpevao „Die in Your Arms“ sa njegovog najnovijeg albuma „Believe“. Publika je pevala uglas, a onda je usledilo druženje i igranje igre „Dve laži i istina“ sa fanovima i voditeljem Swayem Callowayem. Razgovori o muzici, novom albumu i planovima, još druženja i ćaskanja sa gledaocima i naravno pevanja je ono što vas očekuje u ovoj dugo iščekivanjoj MTV-jevoj emisiji.

„Bieber Live“ premijerno možete da pogledate u petak u 19:00, ili reprizno u subotu u 19:40 i nedelju u 16:40.

OSTAVI KOMENTAR