Start Stars Hot News! MTV Reporteri – Zašto je Novi Sad najveći zagađivač Dunava?

MTV Reporteri – Zašto je Novi Sad najveći zagađivač Dunava?

SHARE

Dušan Čavić, autor i voditelj kultnih serijala „Ciklotron“ i „Marka Žvaka“, sa MTV Reporterkom istražuje prirodu odnosa kupac-prodavac, dok Jovan Stojanović, voditelj najslušanijeg radijskog Jutarnjeg programa u Novom Sadu, i MTV Reporter istražuju zašto je Novi Sad najveći evropski zagađivač reke Dunav.

Glasajte za najbolju reportažu na www.mtvreporteri.com i osvojite MTV nagradni paket, a najboljeg reportera čeka desktop kompjuter

U prvoj reportaži, koja je na programu danas  u 14:30, MTV Reporter Bojan Branković iz Novog Sada istražuje zašto se u ovom gradu dnevno ispuste dvadesetčetiri tone otpadnih materija u reku Dunav, što Novi Sad čini najvećim evropskim zagađivačem pomenute reke. Uz pomoć MTV ekipe i Jovana Stojanovića sa radija “021”, voditelja najslušanijeg radijskog Jutarnjeg programa u Novom Sadu, Bojan je pokušao da otkrije zašto su nadležne gradske službe zanemarile ovu temu.

Odmah zatim, u drugoj reportaži MTV Reporterka Tea Bošnjački iz Beograda istražuje prirodu odnosa kupac-prodavac i pokušava da odgovori na pitanja o toleranciji i osnovnom kućnom vaspitanju: da li razlog za (ne)ljubaznost prodavaca leži u pukom fizičkom izgledu kupca? Pomoć u izradi priloga Tei je pružila MTV ekipa i Dušan Čavić, autor kultnih serijala “Cirklotron” i “Marka Žvaka” emitovanih na TV B92.

Na koje probleme u svom okruženju su MTV reporteri skrenuli pažnju, koja poznata TV lica su im se, u ulozi mentora, pridružila na ovom pohodu i na kako je MTV doprineo edukaciji mladih u rešavanju njima bitnih problema – pratite utorkom i četvrtkom od 14:30 i reprizno sredom i petkom u 08:00, samo na MTV kanalu!

Nova epizoda emisije MTV Reporteri: utorak, 6. decembar u 14:30

MTV Reporteri – samo na MTV-ju

Premijerno: utorkom i četvrtkom od 14:30

Reprizno: sredom i petkom od 08:00

OSTAVI KOMENTAR