Start Stars Hot News! MTV REPORTERI – prijavite svoju priču www.mtvreporteri.com

MTV REPORTERI – prijavite svoju priču www.mtvreporteri.com

SHARE

Galeb ponovo u ulozi MTV voditelja.

“MTV Reporteri” je nova MTV-jeva emisija u lokalnoj produkciji uz koju će mladi iz Srbije imati priliku da se okušaju u istraživačkom novinarstvu. Na zanimljiv i kreativan način, uz pomoć MTV-ja, biće u mogućnosti da vide kako funkcioniše TV produkcija, ali i da učine nešto za zajednicu u kojoj žive. Uz to steći će i neophodna znanja za dalji razvoj u ovoj inspirativnoj i zahtevnoj oblasti novinarstva.

“MTV Reporteri“ za cilj ima podsticanje mladih širom Srbije da ukažu na zanimljive priče, ali i probleme iz svog okruženja, za koje će veliki brolj ljudi saznati upravo zahvaljujući ovoj emisiji. MTV će odabrati najupečatljivije prijave koje budu pristigle na www.mtvreporteri.com i pomoći će budućim MTV Reporterima u snimanju reportaže u saradnji sa poznatim licima iz medija.

MTV će kroz serijal od 6 epizoda predstaviti 12 najzanimljivijih priča od onih koje budući MTV Reporteri budu predložili u prijavama na web adresi www.mtvreporteri.com. Prijavljivanje je već počelo i zato ne propustite priliku da podelite svoju priču i da se čuje za nju. Bilo da su to problemi u vezi sa ugrožavanjem ljudskih prava, problem zaštite životne sredine, ili bilo šta drugo što vam se učini važno, sada postoji način da za to sazna veliki broj ljudi.

Poznato lice MTV kanala – Galeb Nikačević, ponovo će se naći u ulozi voditelja. Sa MTV ekipom i poznatim novinarima uputiće se u gradove Srbije kako bi dodatno ukazali na značaj problema koje su MTV Reporteri prijavili u svojim lokalnim zajednicama.

MTV će obezbediti i mini treninge koji će doprineti osposobljavanju i ohrabrivanju članova civilnog društva da zakorače u svet istraživačkog novinarstva i time unaprede svoj i život svoje zajednice. Projekat “MTV Reporteri” omogućili su USAID i IREX, a od početka novembra ovih 12 neverovatnih priča imaćete prilike da vidite na kanalu MTV Srbija. Zato požurite i popunite prijavu na na www.mtvreporteri.com i možda baš vi budete novi MTV Reporter!

OSTAVI KOMENTAR