Start Stars Hot News! MTV reporteri – Ko otežava kretanje studentima s invaliditetom?

MTV reporteri – Ko otežava kretanje studentima s invaliditetom?

SHARE

Kristina Radenković, glumica i voditeljka Radio Televizije Srbije, sa MTV Reporterom istražuje zašto Sremska Mitrovica nema nijedan bioskop, dok Jovan Palavestra, voditelj i autor emisije „Iza Vesti“ na TV Avala, i MTV Reporter otkrivaju na koje prepreke nailaze studenti sa invaliditetom u Novom Sadu.

Glasajte za najbolju reportažu na www.mtvreporteri.com i osvojite MTV nagradni paket, a najboljeg reportera čeka desktop kompjuter

U prvoj reportaži koja je na programu ovog četvrtka u 14:30, podsetićemo se MTV Reporter Predrag Žambok iz Sremske Mitrovice, koji je pokušavao da sazna šta je dovelo do toga da danas u Sremskoj Mitrovici ne postoji nijedan bioskop. Uz pomoć MTV ekipe i Kristine Radenković, akuelne voditeljke emisije “Šljivik” na RTS-u, reporter Predrag će istražiti zašto je srušen stari bioskop u isto vreme kada je novom promenjena funkcija, kao i koji su planovi gradske vlasti i kancelarije za mlade u vezi sa ovom neslavnom činjenicom.

U drugoj reportaži, selimo se u Novi Sad gde MTV Reporterka Gordana Ivković istražuje na koji način studiraju studenti sa invaliditetom. Svoju profesionalnu mentorsku podršku Gordani je pružio Jovan Palavestra, autor i voditelj emisije “Iza Vesti” na Televiziji Avala. Da li su država i Univerzitet u Novom Sadu učinili neophodne korake kako bi studentima sa invaliditetom omogućili nesmetano studiranje – saznajte ovog četvrtka, 1. decembra u 14:30.

Kako izgleda kada se mladima iz Srbije pruži šansa da ukažu na probleme iz njihove lokalne zajednice i to na kreativan i zanimljiv način, gledajte u novoj emisliji “MTV Reporteri”, samo na MTV kanalu utorkom i četvrtkom od 14:30. Glasajte za najbolju reportažu na www.mtvreporteri.com i osvojite MTV nagradni paket, a autor reportaže sa najviše glasova dobiće desktop kompjuter!

MTV Reporteri – samo na MTV-ju

Premijerno: utorkom i četvrtkom od 14:30

Reprizno: sredom i petkom od 08:00

OSTAVI KOMENTAR