Start Stars Hot News! MTV Reporteri istražuju ko zagađuje reku Veternicu i zašto đaci nemaju pristojne...

MTV Reporteri istražuju ko zagađuje reku Veternicu i zašto đaci nemaju pristojne uslove za nastavu?

SHARE

Zoran Kosanović, Osnivač Medijskog Istraživačkog Centra, i MTV Reporterka otkrivaju ko zagađuje reku Veternicu i zašto se ne radi na rešavanju tog problema. MTV Reporterka, uz pomoć Ines Meštrović – novinarke Studija B, istražuju zašto učenici jedne beogradske srednje škole pohađaju nastavu u lošim uslovima.

U prvoj reportaži, koja je na programu premijerno u utorak, 22. novembra od 14:30, MTV Reporterka Tamara Urošević će pokušati da sazna zašto je reka Veternica, koja protiče kroz selo Bogojevci, zagađenja. Osnivač Medijskog Istraživačkog Centra, Zoran Kosanović, pomoći će joj da otkrije zašto se do današnjeg dana nije uradilo ništa u cilju rešavanja ovog problema i zagađenja koje preti da ugrozi zdravlje dece koja pohađaju obližnju osnovnu školu.

Odmah zatim, druga MTV Reporterka Katarina Petrović istražuje zašto 300 učenika Tehničke škole u Beogradu pohađa nastavu u katastrofalnim uslovima. Uz pomoć Ines Meštrović, novinarke Studija B, Katarina će pokušati da sazna zašto gradske vlasti već godinama ne odgovaraju na molbe škole i ne obezbeđuju pomoć za izgradnju adekvatnog prostora za svakodnevne nastavne aktivnosti učenika i profesora.

Na koje probleme u svom okruženju su MTV reporteri skrenuli pažnju, koja poznata TV lica su im se, u ulozi mentora, pridružila na ovom pohodu i na kako je MTV doprineo edukaciji mladih u rešavanju njima bitnih problema – pratite utorkom i četvrtkom od 14:30 i reprizno sredom i petkom u 08:00, samo na MTV kanalu!

MTV će kroz serijal od 6 epizoda predstaviti 12 zanimljivijih priča, a gledaoci će imati priliku da na sajtu www.mtvreporteri.com glasaju za najbolju i osvoje zanimljive nagrade, dok će autor reportaže sa najviše glasova biti nagrađen desktop kompjuterom!

Nova epizoda emisije MTV Reporteri: utorak, 22. novembar u 14:30

OSTAVI KOMENTAR