Start Stars Hot News! MTV Push: Gotye feat. Kimbra – “Somebody That I Used To Know”

MTV Push: Gotye feat. Kimbra – “Somebody That I Used To Know”

SHARE

MTV Push u martu donosi planetarni hit – pesmu „Somebody That I Used To Know“ australijskog pevača Gotyea i pevačice Kimbre.

null

Ovih dana je gotovo nemoguće da ne čujete zaraznu melodiju pesme “Somebody That I Used To Know” australijskog izvodača Gotyea. On je zapravo rođen u Belgiji kao Wouter “Wally” De Backer, ali se sa dve godine seli u Australiju sa svojom porodicom, gde 2001. godine započinje muzičku karijeru. Sve do velikog uspeha koji je postigao pesmom „Somebody That I Used To Know“, Gotye je bio skoro nepoznat u Evropi, iako iza sebe već ima bogatu karijeru kao kantautor i multiinstrumentalista, kao i tri albuma. Ovaj umetnik svira bubnjeve, perkusije i klavir, a takođe se bavi pisanjem i produkcijom u svom studiju. Pesma „Somebody That I Used To Know“ je drugi singl sa njegovog trećeg albuma “Making Mirrors”, koji se našao na vrhu top-lista u celoj Evropi. Žensi vokal pripada pevačici Kimbri sa Novog Zelanda, koja je dala posebnu draž celoj pesmi.

null

U pesmi, koju je sam napisao i producirao, Gotye se obraća bivšoj devojci i seća se njihove veze i raskida. U intervju za Australijsko izdanje magazina Rolling Stone Gotye je priznao da postoji jedna bivša devojka. „Bilo je to pre nekih pet, šest godina. To nije bio gadan raskid, ali je bilo nezgodno jer smo oboje patili više nego što je trebalo pošto to nije bio čist prekid. Mislim da je to najpribližnija situacija koju refren pesme opisuje. Završilo se tako što smo shvatili da moramo da nastavimo dalje i nismo se videli od tada“

null

Gotye je već osvojio pet glavnih australijskih nagrada ARIA i nominovan je za australijske MTV nagrade, a sada mu je MTV učinio čast da bude MTV Push artist za mesec mart. Zato uživajte!

OSTAVI KOMENTAR