Start Stars Hot News! MTV PUSH ARTIST – Conor Maynard

MTV PUSH ARTIST – Conor Maynard

SHARE

Upoznajte devetnaestogodišnju zvezdu u usponu, Conora Maynarda. Nazivaju ga engleskim Justinom Bieberom, a MTV vam ga predstavlja kao Push izvođača za mesec jul!

conor-maynard

Poređenje sa tinejdžerskom zvezdom Justinom Bieberom Conoru veoma prija, ali ga i pomalo zbunjuje: “Potpuno je lud osećaj kada me porede sa njim, a imam samo jedan singl. Ipak, slični smo samo po tome što smo obojica mladi i probili smo se zahvaljujući servisu YouTube, dok se muzički veoma razlikujemo.”

Conor Maynard

Kao i Bieber, i Conor Maynard je otkriven nakon što je snimke svojih obrada popularnih pesama postavio na internet. Više od milion ljudi je pogledalo njegovo izvođenje hita “Beautiful Monster” koje originalno izvodi Ne-Yo i koje se i samom reperu toliko svidelo da je pozvao mladog pevača u Los Anđeles da u profesionalnom studiju snimi pesmu.

Oduševljenje Maynardovim talentom nije se tu završilo – čuveni Pharrell Williams je takođe uvideo potencijal mladog Engleza i nedavno je proveo nedelju dana sa svojim novim štićenikom u Majamiju radeći na njegovom debi albumu “Contrast” koji se pred publikom očekuje ovog leta.

Conor Maynard 2

Conor Maynard je nesumnjivo veliki internet fenomen. Sa više od 75 miliona pregleda na servisu YouTube, preko 190 000 “sledbenika” na Twitteru i 74 000 prodatih kopija prvog singla”Can’t Say No” u prvoj nedelji, pred Conorom se sada nalazi zadatak da svoju ogomnu popularnost na internetu, preslika i u realni život. Ipak, sa podrškom koju dobija od trenutno najaktuelnijih producenata i izvođača nema sumnje da je on zvezda u usponu kojoj vredi posvetiti pažnju – i upravo zato je Conor Maynard izabran za MTV Push izvođača za jul mesec.

MTV Push za jul – Conor Maynard!

OSTAVI KOMENTAR