2062
Filmske MTV nagrade: “Twilight” dominirao, Pattinson strastveno poljubio Taylora Lautnera

Filmske MTV nagrade: “Twilight” dominirao, Pattinson strastveno poljubio Taylora Lautnera

2062
SHARE

Ovogodišnja dodela MTV-jevih filmskih nagrada (MTV Movie Awards) bila je u znaku “Sumrak” sage. “Eclipse” je osvojio pet statua, uključujući i onu za najbolji film.

Robert Pattinson je prilikom preuzimanja nagrade za najboljeg glumca rekao kako joj se zaista nije nadao, a najboljom glumicom je proglašena njegova draga Kristen Stewart. Pattinson i Stewart nagrađeni su i za najbolji filmski poljubac, što je Pattinson proslavio otrčavši u publiku i “filmski” poljubio glumačkog kolegu Taylora Lautnera, dok je najboljom filmskom tučom proglašena ona Roberta Pattinsona i Bryce Dallas Howard, takođe u “Eclipseu”.

Nagradu za zvezdu u usponu pokupila je Chloe Grace Moretz (“Kick-Ass”), za najbolju komičarku Emma Stone (“Easy A”), za najboljeg negativca Tom Felton (“Harry Potter”), za izvedbu koja vas je prestravila Ellen Page (“Inception”), a za trenutak koji vas je ostavio bez teksta Justin Bieber (“Justin Bieber: Never Say Never”).

168 KOMENTARA

  1. @Vanja to sam rekla na sali jer je neko rekao da ce neko doci za nekoliko sata i ce ispljuvati ovo.Da ti kazem nesto ako imam negativan komentar za to sto je ovaj takozvani film dobio toliko nagrade ne znaci da pljuvam vec iskazujem svoje misljenje.Tako da nemoj vise da me prozivas muka mi je da nakon svakog mog loseg komentara me prozivaju kao da cu poceti da mislim kao njih ako urade to.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.