Start Stars Hot News! MTV Band 2012 – prijavljeno ukupno 300 izvođača!

MTV Band 2012 – prijavljeno ukupno 300 izvođača!

SHARE

Završeno je prijavljivanje za veliku akciju MTV Band 2012 Powered by Ray Ban za koju se za mesec dana prijavilo čak 300 izvođača! Ovakav odaziv bendova čini ovo takmičenje jednim od najuspešnijih međunarodnih muzičkih konkursa održanih u region u poslednjih dvadesetak godina.

null

Glasanje za izvođače traje do 15. aprila na adresi http://mtv.rs/mtvband2012/mtv-band-20121 nakon čega će biti proglašen službeni redosled. Tri izvođača sa najvećim brojem glasova žirija i publike nastupiće u petak, 18. maja na koncertu u poznatom zagrebačkom klubu “Jabuka”. Pobednik takmičenja osvojiće pritom snimanje spota u produkciji MTV-ja, ali to nije sve!
Konkursu se pridružila i ugledna diskografska kuća Mascom iz Beograda, koja će pobedniku takmičenja objaviti album na CD-u, kao i digitalno izdanje, a obezbediće i pomoć oko administracije prava. Ovime će pobednik tamičenja, osim svirke u “Jabuci” i nastupa na nekom od partnerskih festivala u Hrvatskoj, dobiti još jednu veoma vrednu nagradu koja će mu sigurno pomoći u građenju karijere. Mascom će bendu, uz objavljivanje albuma, obezbediti i kvalitetnu distribuciju tog izdanja, odnosno njegov plasman u svim bitnijim CD šopovima u Beogradu, Novom Sadu i još nekoliko većih gradova u Srbiji, kao i mogućnost da se album pobednika nađe i na svim najbitnijim web prodavnicama širom sveta, od kojih su najzvučnija imena iTunes, Amazon, Napster i Spotify, ali i još 400 drugih, manjih portala.

OSTAVI KOMENTAR