Start Stars Hot News! Mrtva pijana Lindsay Lohan kaje se na Twitteru

Mrtva pijana Lindsay Lohan kaje se na Twitteru

SHARE

Problematična glumica Lindsay Lohan opet je shvatila kako joj život ne ide u najboljem smeru pa je utehu potražila u alkoholu. Tako barem tvrdi očevidac koji je američku glumicu video u jednom holivudskom restoranu. “Preuzimam svu odgovornost za svoje ponašanje. Spremna sam se suočiti s posledicama”, napisala je Lindsay na svom Twitteru.

Lindsay je, prema rečima svedoka US Weeklyja, pila viski s kolom i, već prilično pijana, napisala pokajanje na Twitteru. Društvo su joj pravili asistentkinja i prijatelji koji su joj pomagali da napiše poruku. “Govorili su joj da ne koristi reči greška i prepreka, nego da sastavi ličniju rečenicu”, izjavio je svedok dodajući kako je Lindsayina ekipa umirala od smeha tokom “akcije pokajanje”, dok glumica nije pokazala “nikakvu emociju”.

Podsetimo, sudija drugostepenog suda izdao je ove nedelje nalog za hapšenje američke glumice nakon što je ova pala na testiranju za drogu. Tek mesec dana nakon rehabilitacije, Lindsay je prekršila uslovnu kaznu, no izgleda da će za sada ipak još uvek ostati na slobodi. Barem do idućeg saslušanja kada će sudija Elden Fox odlučiti hoće li nepopravljivu LiLo poslati opet iza rešetaka.

OSTAVI KOMENTAR