243
Mrtva pijana Lindsay Lohan kaje se na Twitteru

Mrtva pijana Lindsay Lohan kaje se na Twitteru

243
SHARE

Problematična glumica Lindsay Lohan opet je shvatila kako joj život ne ide u najboljem smeru pa je utehu potražila u alkoholu. Tako barem tvrdi očevidac koji je američku glumicu video u jednom holivudskom restoranu. “Preuzimam svu odgovornost za svoje ponašanje. Spremna sam se suočiti s posledicama”, napisala je Lindsay na svom Twitteru.

Lindsay je, prema rečima svedoka US Weeklyja, pila viski s kolom i, već prilično pijana, napisala pokajanje na Twitteru. Društvo su joj pravili asistentkinja i prijatelji koji su joj pomagali da napiše poruku. “Govorili su joj da ne koristi reči greška i prepreka, nego da sastavi ličniju rečenicu”, izjavio je svedok dodajući kako je Lindsayina ekipa umirala od smeha tokom “akcije pokajanje”, dok glumica nije pokazala “nikakvu emociju”.

Podsetimo, sudija drugostepenog suda izdao je ove nedelje nalog za hapšenje američke glumice nakon što je ova pala na testiranju za drogu. Tek mesec dana nakon rehabilitacije, Lindsay je prekršila uslovnu kaznu, no izgleda da će za sada ipak još uvek ostati na slobodi. Barem do idućeg saslušanja kada će sudija Elden Fox odlučiti hoće li nepopravljivu LiLo poslati opet iza rešetaka.

31 KOMENTARA

  1. o lindsay se samo piše gde se propila,koju je drogu koristila,na kojoj žurci se skinula gola,u kom je zatvoru

  2. Slažem se sa Megan Fox!
    Ja zapravo nije da ne gotivim Miley, nego je ne podnosim, ali vidi se da se ne drogira!
    A što se Lindsay tiče! Nemam šta da kažem sem da sama sebi upropašćava život! Mislim, ima tek 24 godine, a već je u tako užasnom stanju… Leči se na klinikama za odvikavanje i uvek se vraća starom načinu života. Prosto mi je je žao! Kad sam gledala njen film Mean Girls nisam znala apsolutno ništa o njoj! A kad su krenuli da pišu o njoj kako je narkomanka, lezbejka, tukla devojku i sl. :shock: Mnogo sam se razočarala! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.