453
Sve može da kupi: Petri Ecclestone će na svadbi svirati i Eric...

Sve može da kupi: Petri Ecclestone će na svadbi svirati i Eric Clapton?

453
SHARE

Pripreme za venčanje Petre Ecclestone su u punom jeku, a mlada bogatašica i kćerka poznatog tate, šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, na svojoj će svadbi uživati u nastupima velikih zvezda.

Poslednje ime koje se spominje je Eric Clapton, koji bi Petri i njenom budućem suprugu, Jamesu Stuntu, trebao da svira i peva dok igraju prvi svadbeni ples, javljaju strani mediji.

Kada je venčanje njegove kćerke u pitanju, tata Bernie nije nimalo štedljiv. Biranje muzičara koji će nastupiti ipak je bilo malo teže. Na zabavi koju joj je organizovao za proslavu veridbe nastupala je Rihanna, pa je trebalo naći neko još zvučnije ime koje će goste zabavljati na svadbi.

Petra je poželela bend Black Eyed Peas, i tata joj je ispunio želju, a uspeo je da sredi i nastup legendarnog Claptona, iako muzičar ne održava puno koncerata u poslednje vreme. Cela svadba će koštati oko 1,3 miliona funti.

1 KOMENTAR

  1. Bas divno.Jos jedna koja je poznata zbog oca koji se kupa u parama i jos jedno nebitno vencanje koje se preuvelicava kao da je kraljevsko.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.