Start Stars Hot News! Morrissey zabranio posetiocima da unose meso na koncert

Morrissey zabranio posetiocima da unose meso na koncert

SHARE

Morrissey je već godinama vegetarijanac i otvoreno se zalaže za prava životinja. Nekoliko je puta ponovio kako misli da je jedenje mesa ubistvo pa je uveo stroge mere protiv “mesojeda” na svojim koncertima.

Naime, posetiocima Morrisseyevog koncerta na britanskoj turneji, osiguranje je pretraživalo torbe kako bi se uverili da u njima nema mesa ni mesnih proizvoda. Poznati pevač želeo je da se uveri da niko neće bacati meso na njega niti na bend tokom koncerta.

“Pri ulasku u dvoranu, preusmerili su nas na vrh nekih stepenica gde su nam pretraživali torbe. Član osiguranja ih je otvorio i rekao da proveravaju da niko ne nosi nekakve proizvode od mesa. Znam da je pre nekoliko godina Morrissey prekinuo koncert, jer je neko bacao kobasice na njega”, izjavio je za Mirror jedan od posetilaca. Portparolka koncerta Laura Hannaway rekla je kako je pretraga bila deo standardne procedure. “Tražili smo stvari koje se mogu bacati na pozornicu poput alkohola, plastičnih boca i čak kišobrana. Nisam znala da neko sa sobom nosi kobasice na koncert”, rekla je Laura.

OSTAVI KOMENTAR