Start Stars Hot News! Moraće da se snađu bez njega: Louis Tomlinson igraće samo jednu utakmicu...

Moraće da se snađu bez njega: Louis Tomlinson igraće samo jednu utakmicu za svoj fudbalski klub

SHARE

tumblr_mcba36Fkny1ra1ly1o7_1280

Transfer pevača Louisa Tomlinsona u klub Donkaster Rovers izazvao je mnogo pažnje ali na žalost (ili na sreću?) Directionerki, njegova uloga na terenu za sad će biti skromna.

Doduše, nije bilo za očekivati da Louis bez obzira na svoj dokazani fudbalski talenat bude važan član svog novog tima, jer kao što znamo, njegov One Direction još uvek je na vrlo napornoj svetskoj turneji, a već 2014. oni kreću na novu. Situaciju sa Louisom pojasnio je njegov novi tim, na svom oficijalnom tviteru. “Samo da vam potvrdimo, Louis će odigati jednu utakmicu za naš rezervni tim kako bi sakupio novac za dobrotvornu fondaciju. On od svega neće zaraditi bilo kakav novac, njegov jedini cilj jeste da podigne svest o dobrotvornoj fondaciji”, stoji u poruci koja je ostavljena na popularnoj društvenoj mreži.

Louis Tomlinson, Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne and his girlfriend Eleanor Calder at the Keep Moat stadium on Doncaster

Louis ipak sebe smatra delom tima, pa je za vikend prokomentarisao utakmicu Donkastera, koji je izgubio svoj prvi meč sa 3-1. Louis kaže da je pogledao snimak i da smatra kako je njegov tim propustio previše šansi, ali hrabri momke da nastave sa dobrim igrama. Kad se napokon vrati u Englesku, sigurni smo da će Louis biti makar na tribinama kako bi ih uživo bodrio!

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR