395
Momci iz One Directiona umorni od Harryjevih priča o Taylor?

Momci iz One Directiona umorni od Harryjevih priča o Taylor?

395
SHARE

null

Kako prenosi sajt Showbiz Spy, Niall, Zayn, Liam i Louis sve teže podnose to što Harry svaki njihov razgovor pretvori u priču o Taylor.

“Samo Taylor, Taylor, Taylor, Taylor, non-stop”, prenosi jedan izvor. “Kad god ona pozove – čak i za vreme važnih sastanaka – Harry se odmah javlja, napušta prostoriju i čavrlja sa svojom devojkom ostavljajući svoje kolege iz benda, menadžere i ostale da čekaju.” Taylor navodno toliko često zove da je menadžment One Directiona zabranio Harryju da se javlja u toku posla. “Nakon nedavnog sastanka, kad se javio Taylor TRI puta, menadžment mu je zabranio da unosi telefon na sastanke.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

39 KOMENTARA

 1. ja ne želim da se raspadne zbog nje bend :( ako se to dogodi idem u London i ubijam je na licu mjesta možda će je neko ubiti prije mene :)

 2. Jebem ja Taylor mater i oca i njenu bebu taylor je trudna djete je harijevo a hari je potpisao ugovor da neće više biti u bendu istina je lou niall zayn i liam plaču eto ga a tylor je nagovorila harija da napusti bend i napustio ga je i kaže ide se brinut za nju i bebu 
  recite šta vi mislite o tome uuuuuf  ja je nemrzim ja je prezireeeeeem crkni taylor crkni

 3. istina je čitala sam na jednom sajtu a ima slika na kojoj piše trudna sam hary je otac to je taylor izjavila raspitaj se malo  VasHappenin  ok

 4. link to 25.media.tumblr.com Kako ne mozete razmisljati poput ovog? <—

  Ako se bend bude raspao, bit ce to samo zato sto ih svi previse forsiraju. Nemaju ni 5 minuta za sebe kao ljudi. Da vjerujete u One Direction, njihovo prijateljstvo i da ste pravi Directioneri nikada ne biste rekli te stvari.

 5. Sve me ovo podsjeca na ‘Zerrie”. I sada su najsladji par ikada. Dajte im vremena i naviknut ce te se na njih. Na kraju krajeva, nisu u pitanju nase emocije vec njihove.

 6. prije sam voljela taylor ali sada je mrzim nemogu opisat koliko je mrzim kako harry nevidi da ga samo iskoristava  ako se 1D rasturi  ubit cu je tu glupacu ja nerazumijem sta harry vidi u njoj gadura.gadura jedna mrzim je mrzimmmmmm
   

  :((((((((

 7. @Naill’s girl, jesi li ti normalna?! Shvatas li ti sta si upravo rekla? Da ako se bend raspadne, nacices je i osvetiti joj se?! Vi 1D fanovi stvarno niste normalni! Koji vam je djavo?! Sta vam je ona skrivila?! Nista! Nego ste ljubomorne, jer mislite da ako prekine sa njom, da cete mu vi biti sledece?! Recu cu vam nesto- NADJITE SVOJ ZIVOT! Vi, da ste pravi fanovi zeleli bi da Harry bude srecan! A on JE SRECAN pored nje! Ok? Prestanite da hejtujete, vi ih ne mozete ni rastaviti ni spojiti, jasno?! Joj, kako bih volela da se njih dvoje vencaju, pa da vidim,  sta ce te onda reci!
  Haylor <333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.