Start Stars Hot News! Momak za primer: Harry Styles uplatio mami i očuhu medeni mesec!

Momak za primer: Harry Styles uplatio mami i očuhu medeni mesec!

SHARE

*Exclusive* CANNES : 2013 Nrj Music Awards ceremony.

Harry Styles nikad ne krije koliko voli svoju mamu – ranije ovog meseca rado je pristao da bude kum na njenom venčanju a onda joj je priredio još jedno lepo iznenađenje.

“Harry je tog dana platio obezbeđenje u slučaju da se pojave fanovi, jer je želeo da njegova mama bude u centru pažnje”, prenosi jedan izvor za magazin Heat. “U isto vreme on je uplatio 15.000 funti za medeni mesec na Sejšelima, gde će njegova mama Anne i očuh Robin otići kasnije ove godine.” Na venčanju je inače bilo samo oko 100 ljudi, a Louis, Zayn, Liam i Niall poslali su ogromne bukete cveća jer nisu mogli da prisustvuju ceremoniji.

*Exclusive* CANNES : 2013 Nrj Music Awards ceremony.

Heat prenosi i kako Harry nije žalio novac, pa je čak želeo da plati sve troškove. “Harry se ponudio da plati celo venčanje, ali Robin je insistirao na tome da će on to učiniti. Uostalom, on je sa Anne otkako je Harry imao samo sedam godina. Harry je ipak izdvojio iz svog džepa za još neke stvari, kao što su automobil bentli i nekoliko desetina boca vrhunskog šampanjca”, tvrdi jedan izvor.

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR