533
Moglo je biti tragično: Niall Horan doživeo saobraćajnu nesreću

Moglo je biti tragično: Niall Horan doživeo saobraćajnu nesreću

533
SHARE

 photo FFN_FF10_FF13_FF3_OneDirection_122012_50974882_zpsa100b8fd.jpg

Niall Horan doživeo je udes u svom rendž roveru nakon što je zbog poledice izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ogradu pored puta.

Mladi Irac je pre par nedelja položio vozački ispit, pa ga je ovaj incident jako uznemirio. Jedna obožavateljka koja je prisustvovala incidentu rekla je za The Sun: “Mahali su nam dok su prolazili a onda se odjednom desio sudar. Mora da je bilo strašno – točkovi su bili u vazduhu. Videli smo Nialla kako izlazi iu auta. Delovao je vrlo potreseno ali nije bio povređen. Prešao je u drugi automobil i onda su se odvezli.”

 photo FFN_FF10_FF13_FF3_OneDirection_122012_50974886_zpsfa7e2805.jpg

Jedan izvor blizak bendu kasnije je preneo da Niall zaista nije povređen. “Sudar je bio šokantan za njega ali na sreću, on je u redu”. Vremenski uslovi u Velikoj Britaniji ovih dana su jako loši – temperatura je vrlo niska za tamošnje uslove a i sneg često pada, što stvara mnogo problema na putevima.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

47 KOMENTARA

  1. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..DaMi i LOGMICA.........dajana-srce moje..NESA I JASNA...d

    jadan…srce…..<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.