Start Stars Hot News! “Mlado meso”: Liam Hemsworth ubrzo bi mogao zauzeti mesto najpoželjnijih holivudskih kolega?

“Mlado meso”: Liam Hemsworth ubrzo bi mogao zauzeti mesto najpoželjnijih holivudskih kolega?

SHARE

Holivudski lepotani poput Gerarda Butlera, Brada Pitta, Leonarda DiCaprija, Mata Damona te Johnnyja Deppa, pomalo su dosadili javnosti. Osim što su srećno zauzeti ili u braku te imaju već nekoliko dece, više se ne mogu pohvaliti mišićavim telima ili pak puniti tabloide kratkotrajnim romansama. Kao što je to svugde u svetu, i na njihovo će mesto ubrzo doći mlađi i zgodniji kolege za kojima će žudeti devojke i žene širom sveta.

Liam je trenutno u srećnoj ljubavnoj vezi s Miley Cyrus

Jedan od njih zasigurno je Liam Hemsworth, neodoljivi Australijanac koji je tek započeo glumačku karijeru. Kako tvrde mnogi, Liam bi uskoro mogao zauzeti mesto jednog od najpoželjnijih neženja, ali i dobiti brojne ponude od uspešnijih holivudskih reditelja s obzirom na to da mu, osim lepote, ne nedostaje niti glumačkog talenta.

Iako je trenutno zauzet, Liam je poznat kao pravi srcolomac, pa ne bi čudilo da, baš kao i bivšu devojku, iz vedra neba ostavi i ovu sadašnju. Australijski lepotan trenutno je u ljubavnoj vezi s glumicom Miley Cyrus, koju je upoznao na snimanju filma “The Last Song”.

U filmu, koji je pre nekoliko dana doživeo premijeru, Liam i Miley igrali su ljubavnike, a njihova romansa se ostvarila i u stvarnom životu. Zbog mlade glumice Australijanac je ostavio dugogodišnju devojku Lauru Griffin, koja smatra da ga je na prekid naterala upravo Miley Cyrus.

OSTAVI KOMENTAR