693
Mjuzikl „American Idiot“ hita ka Broadwayu

Mjuzikl „American Idiot“ hita ka Broadwayu

693
SHARE

00588165_000018

Kada sredinom novembra završi svoj „život“ u pozorištu Berkeley Repertory Theatre iz San Francisca, mjuzikl „American Idiot“ za koji su, po svom istoimenom albumu, muziku napisali članovi sastava Green Day, trebalo bi da se preseli na daske prestižnog njujorškog Broadway teatra.

„Budućnost ove predstave na Broadwayu sasvim je izvesna, mada još uvek ne možemo da vam kažemo tačan datum premijere i ime dvorane u kojoj će se ona održati,“ izjavio je Michael Hartmann, predstavnik za štampu producenata ovog mjuzikla.

Vest o postavljanju „Američkog Idiota“ na jednu od njujorških pozornica, procurila je kada je u javnosti objavljeno obaveštenje o kastingu za brodvejsku verziju predstave koja je doživela neverovatnu popularnost na zapadnoj obali Sjedinjenih država.

Ovu vest potvrdio je i glumac John Gallagher Jr., koji u „Idiotu“ tumači glavnu ulogu Johnnyja: „Tačno je, idioti dolaze u New York! Samo čekamo da nam jave gde i kada.“

72 KOMENTARA

  1. NICK JONAS CE SIGURNO DA IZGLEDA BOLJE OD GREEN DAYA!!!NE ZELIM DA GLEDAM SPOT ZA 21 GUNS…ZATO STO ME GREEN DAY NIMALOOOOOOOOO NE ZANIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. xexe milice stv. ako nemaš pojma o nečemu ne komentariši nish o tome o.k.?samo se ti bavi svojim jonasima jer su oni vrsta muzike koja je na tvom niskom nivou ŁoŁ

  3. HAHAH MAJKE VAM VASE, KOJI PROBLEM IMATEE!?!?!?!A I TI GREEN DAY GIRL..KO JE REKO DA JE GREEN DAY..JEDNA OSOBAAAA MAJKEEEEEE TIIIIIIIIIIII?!?!?!?!??!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.