161
Misle na druge: Kim i Kanye priskočili u pomoć dečjoj bolnici

Misle na druge: Kim i Kanye priskočili u pomoć dečjoj bolnici

161
SHARE

null

Kim i Kanye nailaze samo na hvalospeve zbog toga što su sve poklone koje dobiju za svoju bebu odlučili da poklone jednoj dečjoj bolnici u Čikagu, a koja se nalazi u kraju gde je reper odrastao.

Oni ohrabraju svoje obožavaoce i familiju da umesto njima, poklone direktno šalju ovoj zdravstvenoj ustanovi. Osim medija, par je pohvalilo i rukovodstvo bolnice, u čijem saopštenju piše: “Želimo da se najiskrenije zahvalimo Kim Kardashian i Kanyeu Westu zbog njihove uviđajnosti i podrške bolnici. Pokloni će biti namenjeni neonatalnom odeljenu koje brine o najugroženijim bebama i njihovim porodicama. Želimo im sve najbolje kad je reč o dolasku na svet njihove bebe.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

8 KOMENTARA

  1. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..DaMi i LOGMICA.........dajana-srce moje..prcko I JASNA...

    wau..bas mi je drago,bas su humani…<3333

  2. sve j to lepo, al mogli su  novcano da im pomognu, msm lepo je sto im daju poklone i sve to, al od toga nece imati preveliku korist, a da su im dali pare mozda bi im vise znacilo… :/ al dobro o5 slatko je i svaka im cast(:

    • Ja mislim da je bas dobro sto su im stvari za bebe poklonili ,ipak je to bolnica gde se radjaju deca. Oni i da su im poklonili novac ,oni bi kupili stvari za decu :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.