Start Stars Hot News! Mirna Radulović, pobednica “Prvog glasa Srbije”, otkriva: “Nisam očekivala pobedu!”

Mirna Radulović, pobednica “Prvog glasa Srbije”, otkriva: “Nisam očekivala pobedu!”

SHARE

null

Mlada Subotičanka je kao i na početku ovog muzičkog spektakla bila u duelu s Nevenom Božović a odlukom žirija izabrana je za pobednicu. I nakon velikog uspeha, skromna Mina bila je odmerena.

null

“Stvarno sam iznenađena! Nisam očekivala pobedu. Moja želja je bila da se plasiram u superfinale i nakon plasmana samo sam se prepustila i uživala s mojim drugaricama Nevenom i Sarom. Neverovatno je da smo Nevena i ja ponovo bile u duelu ali mi jedna drugu nikad nismo gledale kao konkurenciju, jer smo postale prijateljice, bile smo u istoj sobi tokom priprema, i da je ona pobedila – bila bih podjednako srećna. Emocije su mi još uvek uzburkane. Još se nisam osvestila, ali znam da ću ovo veče pamtiti do kraja života. Hvala svima koji su me podržali na mom putu”, rekla je pobednica, okružena fanovima koji su tražili fotografije i autograme.

null

I drugoplasirana Nevena Božović bila je srena i zbog svog i zbog Mirninog uspeha. “Zaista sam presrećna! Bio je ovo fenomenalan šou, sve tri smo se potrudile maksimalno. Ponosna sam što sam bila deo ovog spektakla. Čestitam Mirni na zasluženoj pobedi!”

null

Ni trećeplasirana Sara Jovanović nije skidala osmeh s lica: “Šta da kažem posle ovakvog spektakla? Uopšte ne razmišljam o trećem mestu, već o tome kako naš svaki nastup bio perfektan, kako smo uživale večeras. Zadovoljna sam i veoma mi je drago zbog Mirnine pobede.”

Izvor: Blic, Kurir

OSTAVI KOMENTAR