Start Stars Hot News! Mirna, Nevena i Sara u potpuno drugačijem izdanju na Evroviziji

Mirna, Nevena i Sara u potpuno drugačijem izdanju na Evroviziji

SHARE

NES_1872

U oceni da na numeri “Ljubav je svuda” do Evrovizije treba još mnogo da se radi, složili su se i publika i muzički stručnjaci. Kompozitor Saša Milošević Mare otkriva da će pripremiti potpuno novi aranžman pesme, novu koreografiju i kostime.

null

“Nastup Nevene, Sare i Mirne na Evroviziji mnogo će se razlikovati od onoga što ste imali prilike da vidite na Beosongu. Spremićemo novu koreografiju i kostime, a planiram da uradim potpuno nov aranžman i nekoliko remiksa. Razlika će biti očigledna, baš kao i u slučaju ‘Molitve’. Prva verzija pesme koja je pobedila na Beoviziji potpuno je promenjena. Nastupa Marije Šerifović sa Beosonga se više niko ni ne seća, ali zato njen evrovizijski nastup svi pamte”, kaže Saša Milošević Mare, koji je koautor čuvene “Molitve”.

null

Iako mnogi smatraju da pesma zvuči kao da je urađena na brzinu, on ističe da je “Ljubav je svuda” počeo da sprema u decembru, namenski za devojke iz “Prvog glasa”. “Imam evrovizijsko iskustvo i znam kako treba da zvuči pesma koja predstavlja Srbiju. Devojke će pevati na srpskom, ali ovih dana bi trebalo da dobijemo i tekst na engleskom”, ističe Mare. Sudeći po mišljenjima stručnjaka za muziku i scenski nastup, timu koji stoji iza “Moje tri” tek predstoji period napornog rada. Reditelj Gorčin Stojanović, koji je scenski osmislio nastup Marije Šerifović u Helsinkiju, kaže da trio iz “Prvog glasa” mora još da vežba.

null

“Devojke su premlade i nemaju dovoljno scenskog iskustva. Izvođač na Evrosongu mora da ima snagu i da pleni pažnju kada mu se približi kamera. Verujem da će s njima raditi profesionalci koji mogu da znatno poboljšaju njihov nastup”, kaže Gorčin Stojanović.

IZVOR: Blic
FOTO: RTS

OSTAVI KOMENTAR