148
Miranda Lambert: “Chrisu Brownu nije bilo mesto na Gremijima”

Miranda Lambert: “Chrisu Brownu nije bilo mesto na Gremijima”

148
SHARE

Kantri pevačica Miranda Lambert misli da R&B pevač nije trebao da bude prisutan na ceremoniji koja se održala tačno 3 godine nakon što je on brutalno prebio Rihannu.

Chris se u nedelju vratio na prestižnu dodelu nagrada u trijumfalnom stilu, otpevavši svoju novu pesmu “Turn Up the Music” a dobio je i nagradu za najbolji R&B album. Organizatori smatraju da je zahvaljujući uspehu albuma “F.A.M.E.” mladi pevač apsolutno zaslužio da se pojavi na ceremoniji, ali Lambert se uopšte ne slaže.

Photobucket

U seriji poruka na Twitteru, ona je napisala: “Ne razumem to. Pretukao je devojku…Nije kul da se pretvaramo kao da se ništa nije desilo. ” Kasnije je ipak ublažila svoj stav rekavši: “Ovo je mišljenje samo jedne osobe. Ja volim muziku i to je jedino što je bitno”. Mirandin stav nije iznenađenje jer su njeni roditelji vodili sigurnu kuću za žene koje su bile žrtve nasilja u porodici.

7 KOMENTARA

  1. Mislim da nije bas u pravu… Chris je potpuno zasluzio Grammy sa svojim albumom… Ne podrzavam i nikad necu podrzati sta je uradio Rihanni ali ovo ima iskljucivo veze sa muzikom tj. sa njegovom karijerom, a ne sa njegovim i Rihanninim zivotom…

  2. Ona nije rekla da nije zaslusio gremi, vec je rekla da je glupo sto su njih dvoje nasli na istom mjestu iste veceri, a ja mu sam nikada necu zaboraviti ono, i uvijek ce ostati djubre za mene! ,MY OPINION ! ;)

  3. ljudi smo , svi pravimo greske, ako je rijana presla preko toga trebali biste i vi, On je zasluzio taj gremi svojim radom i mislim da bi svi trebali da mu pruze drugu sansu a ne svi da ga osudjuju, niko nije savrsen ! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.