Start Stars Hot News! MILICA I SARA ĆE UPOZNATI JESSIE J!

MILICA I SARA ĆE UPOZNATI JESSIE J!

SHARE

Tokom tri nedelje akcije “Upoznaj Jessie J”, koju su organizovali BRAVO i produkcijska kuća Avalon, na adresu redakcije stiglo je više stotina vaših pisama na temu “Zašto želim da upoznam Jessie J?”.

null

Nakon brojnih sati provedenih u čitanju pristiglih prijava i njihovog dugotrajnog razmatranja, naš žiri doneo je konačnu odluku – 27. juna na festivalu “Belgrade Calling” britansku pop zvezdu Jessie J upoznaće Milica Grubor iz Kikinde i Sara Jovanović iz Beograda. Sa specijalnim “meet & greet” ulaznicama, njih dve imaće priliku da uđu u bekstejdž, porazgovaraju sa svojom omiljenom zvezdom i dobiju njen autogram.

null

Pobednica Milica, između ostalog, kaže: “Svaki dan, ceo dan, slušam samo nju – prosto se ne mogu nadiviti njenom glasu, osmehu, kosi, stajlingu.” Takođe, dodaje: “Čak sam se za 18. rođendan ošišala i ofarbala kao ona (nema veze što mi je kosa sad uništena, ha-ha)”, a ovu tvrdnju potkrepila nam je i odgovarajućom fotkom. Pismo je zaključila sledećim rečima: “Just DO IT LIKE A DUDE, forget about the PRICE TAG and STAND UP for love. Remember, NOBODY’S PERFECT and always be true to WHO YOU ARE.”

null

Njena vršnjakinja Sara, i sama talentovana pevačica, osim što je na svoj YouTube kanal (“Saretta Jo”) postavila nekoliko obrada Jessienih hitova, napisala nam je sledeće: “Mnogi su je zavoleli jer stalno pričam o njoj i neprestano je slušam; često me zovu Jessie, jer sam jedno vreme imala istu frizuru kao ona… Kad sam čula da dolazi na festival ‘Belgrade Calling’, zaplakala sam od sreće. Mislim da sam čak prva u Beogradu kupila ulaznicu (9. aprila, čim su se pojavile u prodaji), jer me je čovek na biletarnici čudno pogledao kad sam mu tražila kartu za 27. jun…”

A kako su se Milica i Sara provele na koncertu i kako je protekao željno očekivan susret s Jessie – čitaćeš u opširnoj reportaži u avgustovskom broju svog omiljenog magazina (na kioscima od 30. jula). Za kraj, u ime Bravo redakcije i produkcijske kuće Avalon, dragim pobednicama upućujemo srdačne čestitke i želimo im lep provod na “Belgrade Callingu”.

Svim ostalim čitaocima koji su učestvovali u našoj akciji – upućujemo jedno veliko HVALA na trudu.
Budi u toku uz BRAVO!

OSTAVI KOMENTAR