1549
Miley tuguje za Liamom, on uhvaćen kako ljubi novu devojku!

Miley tuguje za Liamom, on uhvaćen kako ljubi novu devojku!

1549
SHARE

liameiza091913-_1

Dok Liam Hemsworth očigledno uživa u tome što više nije veren s Miley, pevačica i glumica gorko žali što je izgubila momka s kojim je bila u dugogodišnjoj vezi.

liameiza091913-_2

Insajderi tako tvrde da je Miley danima pre raskida i dalje bila ubeđena kako je Liam voli, što je govorila svima. “Ona mu sad svake večeri šalje poruke, obično jako kasno. Njegovi prijatelji je zato ismevaju. Liam ne želi da bude zao prema njoj ali joj je stavio do znanja kako ga ona više ne interesuje.” Ipak, Miley je sigurno jako povređena slikama koje su se pojavile u javnosti, a na kojima se vidi Liam dok se strasno ljubi sa meksičkom glumicom Eizom Gonzalez. Da li je Miley sve ovo zaslužila?

Autor: Life Content

34 KOMENTARA

  1. Ma o kakvoj slobodi vi pričate? On da je nju voleo toliko koliko ona njega VOLI, on bi je barem ispoštovao. U redu, raskinuli su, ne treba on njoj da polaže račune, ali 4 godine su bili zajedno, duguje joj nešto. Miley je mogla da uzme kojeg god da je htela.
    Neću da palim vatru, ali da Selena nije rasturila Nicka i Miley (jeste, nemate argumente, tako da shut up), ovo se ne bi dešavalo. Nick je još uvek voli, to je pokazao 4578529304 puta, a sigurna sam da i Miley još uvek barem nešto oseća.
    Selenatori slobodno lupajte minuse, ali ovo je istina.
    A i ako će Liam ovako da tretira devojku sa kojom je bio 4 godine, plus ju je zaprosio, mislim da shvatate kakav je u stvari.

  2. @belieberforever MA ŠTA SAD KOJ KURAC MEŠAŠ SELENU? Koji vi deco problem imate, ste normaln bre, kakve veze ona ima sad, nećemo ti lupsti minuse zsto što se ne slažemo sa tobom već zato što sereš, razumeš ti to, sereš. Ne gotiim više Selenu i sama sam napisala a onom postu kako se ponela i šta bi0′ ja uradila da sam na fanovom mestu ali dajte,to što j mrziš je tvoj problem, ne seri, ne seri. 

  3. Ne volim je, ali mislim da ovo nije zasluzila. On nije brinuo o njoj, i ona je 4 godine cutala, a sada je progovorila sa Wrecking Ball pesmom, i mislim da je ona u pravu…

  4. e kad bi se miley sredila kao prije i opet ponasalanormalno  zazaolio bi sto je s njom raskinuo. btw on je samo iskoristio da se proslavi niko ga ne bi ni znao danas

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.