816
Miley presrećna zbog nagrade za najzgodniju devojku na TCA 2012

Miley presrećna zbog nagrade za najzgodniju devojku na TCA 2012

816
SHARE

Naporan rad i svakodnevni odlasci na časove pilatesa su se isplatili, jer je Miley pobedila svoju koleginicu Selenu Gomez u trci za prestižnu nagradu.

Ni Miley ni Liam nisu mogli da dođu na dodelu nagrada, a glumica i pevačica je to prokomentarisala rečima: “Tako mi je žao što nisam bila na TCA. Moji fanovi su neverovatni! Hvala vam preko svih granica! TCA je moja omiljena dodela nagrada jer one dolaze od vas :) Volim vas.”

null

U kategoriji za izbor najzgodnije devojke bile su Rihanna, Katy Perry, Kate Upton i Selena Gomez, s kojom je Miley vodila najveću borbu. Mislite li da su glasači načinili pravi izbor?

222 KOMENTARA

  1. Za mene je Miley savrsena ali moje misljenje za Demi se promenilo i to drasticnoo ona je savrsena devojka..Kakva Katty,Kate,Selena i Rihana ma bre Demi i Miley NAJ ZGODNIJE OD SVIH!!!!

  2. E Bravo kad ste vec tu da vas pitam zasto kada pisete o Miley uvek napisete da ispadne kao da ona lencari svaki dan a da Selena rinta snima filmove,pesme bla bla a o Miley pisete samo kad se slika sa psom ili kako je navodno ljubomorna na Jennifer Lawrence? Zasto niste pisali o onom njenom vecernjem sou gde je valjda pravila parodije i zasto niste napisali da je ona svoju kosu prodala i da je taj dobijeni novac dala u dobrotvorne svrhe i ni slucajno da mi ovo niste izbrisali milion puta cu onda da napisem,i zasto me uvek banujete nisam ja jedina koja ovde psuje

  3. Aloo, mnogo smarate sa Selenom, OK je devojka skroz, al’ ga preteraste! :P Miley je carica :D Pogledajte njen film ‘LOL’ i sve ce vam biti jasno! Volim je najvisee♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.