261
Miley predstavila muzički spot za obradu pesme Boba Dylana

Miley predstavila muzički spot za obradu pesme Boba Dylana

261
SHARE

Mlada pevačica i glumica otpevala je “You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go” za kompilacijski album posvećen slavnom muzičaru.

U spotu možemo videti Miley kako u praznoj kući peva svoju verziju numere iz 1975. godine u društvu gitariste Johnzo Westa, dok su ostali muzičari u drugoj sobi. Album na kojem se nalazi pesma zove se “Chimes of Freedom: The Songs of Bob Dylan Honoring 50 Years of Amnsety International” i pojaviće se u prodaji danas, a osim Cyrus, na njemu se nalaze i Adele, Kesha odnosno Natasha Bedingfield. Kako se vama dopadaju pesma i spot?

[youtube I2wvaWTTmz8]

11 KOMENTARA

  1. The music video is beautiful, wonderful, amazayn, flawless… PERFECT! <3 Miley je fantastično otpevala ovu pesmu i predivna je. <3

  2. Kraljica se vratila!!! :DDDDDD
    Kakva Selena,ona je tu gde jeste samo zahvaljujuci svom izgledu jer nema veze s pevanjem.
    Miley predivno peva i predobro glumi,najbolja je!!!

  3. Da,rockeri bas vole kad pop pevaci rade obrade njihovih pesama….ja samo smatram da se ne treba bas svaka uspesna pesma da ima obradu,jednostavno niko nije dorastao zadatku,u ovom slucaju.

  4. Miley ima lijep glas, al’ vala nak ga koristi na svojim slatkim pjesmama, a ne na tuđim. Đabe se bruka. Vido je super, i pjesma je super, al’ njen glas NE!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.