675
Miley ”pljuje” po Twitteru

Miley ”pljuje” po Twitteru

675
SHARE

SIPAUSA30052809_000021

Nakon što je Miley prošlog meseca obrisala svoj nalog na Twitteru, fanovi nemaju pojma gde se nalazi, gde je koji koncert, da li je sa on/off momkom Liamom???

Ne samo da ga obrisala, već je u nedavnom intervjuu o Twitteru govorila sve najgore i rekla da ga treba zabraniti!!!

Biće da Miley nije baš razmišljala o svojim fanovima…

37 KOMENTARA

 1. ježim se od vaših komentara daj pustite je ona je disney-eva  zvijezda ima 16 godina a već toliko pati….svakako joj netrebaju i vaši komentari…..postigla je veliki uspjeh sa ssamo 16 godina….a vi nevaljate ničemu….to se vidi po komentarima

 2. nije postigla uspjeh sa 16 nego sa 14 godina.i oni koji su njeni fanovi mogu da vide gdje je ona i gdje je njen koncert na njenom sajtu

 3. Rathela, prvo ti nauci da pises…
  Ona nije postigla nikakav “uspeh”, nego je mlada i zbog toga je svi koji prate modu vole, kakva god bila… Ako mene pitate, ona ne ume ni da glumi… -.-

 4. ma je*em wam majku ko se to potpisiva kao ja ma dabogda krepo sutra koji ste wi ba seljacii ma jebem ti majku ko god da se potpisiva kao ja puši se miley jebem ti majkuuuuuuuu….mrzim miley a to neki njeni jebeni fanovi nemogu da prihvate!!

 5. e opravljaj se. . .ma bre Miley je carica. . .mozete swi wi koji mrzite da joj zavidite ipak je ona postigla nesto a wi nista i wi ce pricate ma bre MILEY THE BEST 4 EVER. . .

 6. cullenka sa tim recima jebem vi majku, dokazala si samo da si nula! slazem se sa sofija- miley je carica!
  a ti harypoterlover zacepi! yer miley je predivna i kad glumi!
  a vi fanove sto ste za miley- dajemo joj najvise podrsku….! a oi koji jade gomna za nju- nek se gone!

 7. @sofija
  istina, ja npr. nisam ništa profesionalno postigla sa svojih 16 i po godina, ali moram naglasiti i to da ne želim da žurim! Sve dolazi u svoje vreme… za sad imam porodicu, nekoliko mnogo dobrih prijatelja i pre godinu dana sam upisala jednu od najboljih škola u Beogradu! Za sad mi je to dovoljno! A da se bavim pevanjem ne želim niti mogu jer ne umem da pevam, ali ni glumom ne želim da se bavim iako to veoma dobro radim… ;)
  Moj cilj u životu je da uspem profesionalno onako kako ja želim i kad bude vreme za to, a i da pored toga imam prave prijatelje koje poznate ličnosti veoma teško nalaze! 
  Ako ikad budem poznata po nečemu želim da budem poznata po tome što ću nešto dobro uraditi za ovaj svet, a ne samo po muzici i filmovima(serijama) koju niti gledaju niti slušaju ljudi stariji od 18 godina! 
  Rekla sam 18 jer ima i onih koji su i 15+ godina malo zaostali, (ne mentalno, nemojte me pogrešno shvatiti… ali eto.. nisu još uvek čuli onu pravu muziku niti su još uvek uspeli da pogledaju neki kvalitetan film, a da nije titanik) pa ih i dalje obožavju, idealizuju i sl.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.