Start Stars Hot News! Miley oduševila kolegu na snimanju epizode serije “Dva i po muškarca”

Miley oduševila kolegu na snimanju epizode serije “Dva i po muškarca”

SHARE

Miley se vraća na male ekrane ulogom u izuzetno popularnoj seriji “Dva i po muškarca” a Jon Cryer koji glumi u seriji misli da je njeno angažovanje pun pogodak.

null

“Ona glumi devojku koja ne zaklapa, tako da ima monologe koji su dugački po čitavu stranu”, rekao je Jon Cryer za HollywoodLife.com. “Ona je bila divna, bilo nam je sjajno.” Ipak, Jon priznaje da nije sve bilo sjajno u početku jer je bio vrlo nervozan za vreme proba, bojeći se kako će se Miley snaći. Ipak, kad je počelo snimanje, sve je bilo u najboljem redu.

null

“Cele nedelje je čitala scenario…što je razumljivo”, rekao je. “Ipak, kad smo došli na dva sata pred šou, ona je i dalje samo čitala tekst…Mislili smo ‘O ne, Miley, nadamo se da ćeš zaista dati sve od sebe’ a onda kad smo krenuli da snimamo pred publikom, Miley je je bila fantastična!”

null

Jon je stao i na stranu onih koji misle da nova frizura savršeno odgovara Miley. “Znam da njena frizura izaziva podele, ali ja sam na strani onih koji kažu ‘obožavam je'”, priznao je. “Mislim da izgleda fantastično!”

OSTAVI KOMENTAR