1227
Miley o svom novom albumu: “Briga me da li ću zaraditi na...

Miley o svom novom albumu: “Briga me da li ću zaraditi na njemu”

1227
SHARE

Glumica i pevačica kaže da će svoj novi album snimati sebi za dušu i da joj nije cilj da on postigne ogroman tiraž.

null

Ona kaže da će pesme koje snima biti ličnije nego ranije, pa se možda neće svideti svima. “Meni novac nije potreban. Briga me da li ću zaraditi na albumu. Pustite me da napravim dobru ploču. Ušla sam u studio sa Pharrellom i bilo je magično. Čoveče, tako sam srećna.”

590 KOMENTARA

  1. link to google.ba Evo vam pa pogledajte kako se vaša lepotica ošišala pregadna je fujjj !! a vi je još uvijek volite a nemoj te mi molim vas reć da je to za onu djecu koja su oboljeli to je laž ako je htela da pomogne toj djeci onda im je trebala dati novce i eto a ne šišati se možda se i drogira čak neznam ko bio je htjeo voleti više kakva je ružna i odvartna … prije je bila sve ok lijepa i onako slatka ali sad je odvratna …! 

  2. E Bravo kad ste vec tu da vas pitam zasto kada pisete o Miley uvek napisete da ispadne kao da ona lencari svaki dan a da Selena rinta snima filmove,pesme bla bla a o Miley pisete samo kad se slika sa psom ili kako je navodno ljubomorna na Jennifer Lawrence? Zasto niste pisali o onom njenom vecernjem sou gde je valjda pravila parodije i zasto niste napisali da je ona svoju kosu prodala i da je taj dobijeni novac dala u dobrotvorne svrhe i ni slucajno da mi ovo niste izbrisali milion puta cu onda da napisem,i zasto me uvek banujete nisam ja jedina koja ovde psuje

  3. Veceras u 19:OO svi twettamo: #SerbiaCroatiaBosniaWant1D
    Pokusajmo veceras biti 1 u trendu. (: 
    – Retweet jedni drugima objave kada budemo twettovali veca sansa za trend.
    – Proslijedi dalje.. (: 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.