935
Miley nije ljubomorna na Liamove uspehe: “Sad smo na istom nivou slave”

Miley nije ljubomorna na Liamove uspehe: “Sad smo na istom nivou slave”

935
SHARE

Miley Cyrus kaže da je srećna zbog velikog rasta popularnost njenog verenika Liama Hemswortha, jer to njihovu vezu čini jačom.

null

Mladi Australijanac proslavio se filmom “Igre gladi” a Miley kaže da i pored glasina, nije ljubomorna na njegove uspehe. Za nemački InStyle magazin ona je rekla: “Srećna sam što su ‘Igre gladi’ toliko uspešne. Mislim da je dobro za njega ako ga ne zovu ‘dečkom Miley Cyrus’ sve vreme. To može jedino da pomogne našoj vezi jer smo sad na istom nivou.”

null

Njena izjava nije daleko od istine – Miley nije izdala novi album dve godine a nedavno objavljeni film “LOL” bio je prava katastrofa u bioskopima. Sa druge strane, Liam je jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu i prosto je zatrpan poslom.

FOTO: SIPA

64 KOMENTARA

  1. novinarko znam,i ja sam IM SKRENULA PAZNJU ZBOG TOGA -.- a HELLO a kad vam je bilo za Zayna da je najmanje popularan i da je to zbog twitera sta ste rekli?da ga slabo koristi i da TWITER ne dokazuje NISTA,zato cutite i ne lupajte~!!!!!!!!!

  2. Hhahahaha na istoom nivouu!!!!?????? o.O Liam je sad mng popularniji od njeeee -.- Ona propada,takoo da nek se izvlacii dok mozee,umestoo da krekece novinarima kakoo nije ljubomornaa -.-“”””””” Maaa,daj molim tee,normalnooo da je ljubomorna na verenika-privremenoo,ali to ce je prociii vremenoom :D Svee vremenom prooodjee

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.