205
Miley i Liam: Problemi u vezi, ali nema raskida

Miley i Liam: Problemi u vezi, ali nema raskida

205
SHARE

null

Nakon što su Us Weekly i National Enquirer senzacionalno preneli da su Liam Hemsworth i Miley Cyrus definitivno raskinuli, pojavljuju se informacije da situacija nije baš tako dramatična.

null

Jedan insajder razgovarao je sa časopisom People rekavši ipak da par prolazi kroz krizu. “Venčanje je još uvek u planovima”, prenosi anonimni izvor. “Miley i Liam su imali neke probleme ali rade na njihovom rešavanju. Miley ne misli da je u pitanju velika stvar. Ona voli Liama i jedva čeka da se uda za njega.” Miley je zaista često govorila o tome kako jedva čeka venčanje i da sebe već zove gospođom Hemsworth.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

12 KOMENTARA

  1. Pa normalno da svaka veza ima uspona i padova ali sa vremenom se sve svađe rijese!!!!!!<3

  2. Ako se vole kroz sve ce proci ljubav je jaka stvar ali i bolna i mora dosta toga da se zrtvuje ali voljena osoba je vredna svega!Ako je uz tebe iskreno!Svaka veza ima uspone i padove,dosad niko nije bio bez problema u vezi, to je notmalno a i to je test..bez toga nebi nikad bili sigurni da li je ljubav jaka,bez borbe i dokaza♥

  3. sanja ti voliš Selenu? msm nmg vjerovat’ da je volite više od Miley. -.-‘ Pa ljudi Hannah Montana vam je bila prvi uzor. bez uvrede volim i ja Selly.

    Miley love you<3. znala sam da nema ništa od raskida. vi se volllllite<3
    Miam 4ever<3!

  4. @sanja- Ne brate, i meni je s onom frizurom bila lepsa, ali ne razumem zasto se devojka gubi….Nisi upotrebila odgovarajuci izraz.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.