Start Stars Hot News! Miley i Liam: Nema svađe oko Twittera

Miley i Liam: Nema svađe oko Twittera

SHARE

Pre nekoliko dana u američkim tabloidima pojavile su se glasine kako je Liam Hemsworth nezadovoljan porukama koje Miley ostavlja na Twitteru, pa je čak tražio od nje da ugasi svoj nalog.

null

Ipak, insajderi sad tvrde da u tim pričama nema istine i da se Miley i Liam nikad nisu bolje slagali. “Toliko gluposti se piše ali mogu vam reći da su Miley i Liam savršeni”, prenosi jedan njihov blizak prijatelj. Njihovo venčanje još uvek je planu ali nije da žure sa tim. Zauzeti su poslom. Nema ničeg što je loše u njihovoj vezi i tužno je što ljudi koji ih ne znaju pričaju da ih poznaju.”

null

Što se tiče Twittera, ist izvor tvrdi da na Miley niko ne može da utiče, pa čak ni Liam. “Njen Twitter nalog još uvek je aktivan i nema nameru da ga ugasi. Ako bi ga ipak obrisala, to bi bilo samo zato što ona to želi.” Da je sve u redu sa slavnim parom potvrđuju i slike koje vidite. Miley i Liam za vikend su uživali u druženju držeći se za ruke a glumica i pevačica je na Twitteru ostavila poruku: “Probudilo me je tooooooliko mnogo poljubaca. Volim moj život.”

OSTAVI KOMENTAR