1320
Miley Cyrus zbog Selene Gomez ne bi ni pomisila da bude u...

Miley Cyrus zbog Selene Gomez ne bi ni pomisila da bude u vezi sa Justinom Bieberom

1320
SHARE

miley_rock_6

Američki mediji tvrde da uopšte nije bitno da li se Miley Cyrus dopada Justin Bieber ili ne – pevačica i glumica nikad ne bi bila s njim jer ne želi da kvari prijateljstvo koje ima sa Selenom Gomezom.

“Ona je Selenina prijateljica, zna je otkad su bile deca i nikad ne bi povredila devojački kod i ušla u vezu s Justinom”, tvrdi jedan izvor za HollywoodLife. Ljudi pričaju svakakve gluposti o Miley, ali ona je stvarno divna devojka sa dobrim srcem.” Ranije je Miley već potvrdila da je Justin za nju samo prijatelj, kao i da je još uvek verena za Liama Hemswortha.

IZVOR: Life Content

31 KOMENTARA

  1. @OneOfTheBelieberFamily-Pa mozda u bi bili lijep par,ali Selena nista ne kvari!Miley samo ne zeli da se svadja sa svojom drugaricom koju poznaje od malena!!!

    Inace tek sad shvatam da je Miley extra cura!Prije je nisam bas toliko voljela ali sad mi je bas draga!!!I ona je veoma pametnaa!MILEY!♥

  2. Eee to je prawa prijateljica.. :) :) al mi je bilo malo smesno kad su se u seriji Hanna Montana  Miley i Sel. svadjale.. :) hihihihihihihihih al i owako je Miley bas slatka… :D :D :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.