223
Miley Cyrus: Za svoj rođendan ove godine samo želim da svi koje...

Miley Cyrus: Za svoj rođendan ove godine samo želim da svi koje volim budu tu

223
SHARE

Miley Cyrus uskoro će proslaviti osamnaesti rođendan. Ali, devojka ne planira veliko slavlje za tu važnu godišnjicu. Otkrila je kako samo želi taj dan provesti u društvu porodice i prijatelja. Želi se pobrinuti da taj dan vidi sve ljude do kojih joj je stalo.

Dodela Američkih muzičkih nagrada održala se samo dva dana pre njenog rođendana, a pevačica smatra da je to odlično jer će svi njeni slavni prijatelji biti tu i moći će s njima proslaviti svoj 18. rođendan. “Za svoj rođendan ove godine samo želim da svi koje volim budu tu, u mogućnosti slaviti sa mnom. Ne viđam uvek sve koje želim da vidim i jako mi je drago što je dodela Američkih muzičkih nagrada dva dana pre. To znači da će svi moji prijatelji biti u gradu, tako da bi slavlje trebalo biti odlično”, izjavila je Miley.

8 KOMENTARA

  1. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Miley HAPPY BIRTHDAY BIGGEST FAN IN THE WORLD!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  2. Happy Birthday Miley! You’re always the best! and you’re not a child anymore, but you’re still our Miley-Smiley! <3 we love you! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.