Start Stars Hot News! Miley Cyrus za Pereza Hiltona rekla da je IDIOT!?

Miley Cyrus za Pereza Hiltona rekla da je IDIOT!?

SHARE

Miley Cyrus se naoštrila na Pereza Hiltona kojeg je okarakterisala kao ”idiota” nakon što je objavljena provokativna fotografija teen zvezde na njegovom sajtu.

Cyrus je prethodno punila naslove ranije ove nedelje nakon što je fotkana kako izlazi iz automobila bez donjeg veša. Fotka se odmah našla na Perezovom trač blogu. Iako je fotka izazvala kontroverze, Hilton je stišavao strasti u videu koji je objavio.

Image Hosting by imagefra.me

On kaže, “Da li zaista mislite da je Miley toliko glupa da se pojavljuje u javnosti bez gaćica? Da li zaista mislite da sam ja toliko glup da objavim njenu fotografiju na kojoj ona ne nosi donji veš?”

Miley se strašno uplašila nakon toga, misleći da će incident loše uticati na prodaju novog albuma. Ona kaže: “To je kao kad je neki idiot – idiot. To nisam ja – razumete šta govorim? Zar nije smešno kako negativne stvari isplivavaju baš pred izlazak mog albuma? To je kao, kao da niko ne može da dopusti da se nepšto pozitivno desi. Sve što mogu da uradim je da se fokusiram na pozitivno i da se nadam da će album dobro proći.”

OSTAVI KOMENTAR