Start Stars Hot News! Miley Cyrus vrištala i lomila stvari zbog slika Liama sa novom devojkom!

Miley Cyrus vrištala i lomila stvari zbog slika Liama sa novom devojkom!

SHARE

Exclusive... Miley Cyrus Shows Off A Unique Look In London

Miley Cyrus preživljala je najteže trenutke u svom životu nakon što su u javnost dospele fotke na kojima se njen bivši verenik vidi dok se ljubi sa meksičkom glumicom Eizom Gonzalez, samo par dana nakon raskida sa Miley.

Sirota Miley rasplakala se tokom izvođenja pesme “Wrecking Ball” u Las Vegasu, a jedan od zaposlenih u bekstejdžu kaže kako je nakon nastupa pevačica i glumica bila u užasnom psihičkom stanju. “Nakon šoua, ona se jednostavno zaključala u svoju prostoriju”, tvrdi jedan izvor. “Odatle je dolazila užasna vriska i plač, a letele su i stvari. Činilo se kao da je ona doživela potpuni nervni slom.”

Ipak, čini se da je Miley još pre više od pola godine bila svesna toga da će izgubiti Liama, pa da upravo o tome govori njena pesma “Drive”. “Napisala sam je dok sam radila za Dan zaljubljenih – to je bilo jako teško vreme za mene. Ta pesma govori o tome kako osećate potrebu da ostavite nekog ali da istovremeno ne želite da se povučete iz veze. To je vreme kad treba da odete ali to ne možete da uradite”, objasnila je ona.

OSTAVI KOMENTAR