336
Miley Cyrus: Volela bih da sam ovo što jesam, ali bez slave!

Miley Cyrus: Volela bih da sam ovo što jesam, ali bez slave!

336
SHARE

The 30th Annual Night Of Stars Presented By The Fashion Group International

Iako je mnogi optužuju da namerno pravi skandale kako bi bila što popularnija, Miley Cyrus tvrdi da bi bila najsrećnija da nije toliko u centru pažnje.

Govoreći za časopis Cosmopolitan, ona je rekla: “Najveća zabluda o meni jeste da ja volim pažnju medija. Volela bih da sam ovo što jesam ali bez slave. Kad bi svi kupovali moje ploče i kad bi one bile na prvim mestima, to bi bilo sjajno.” Ona kaže kako je nije sramota svojih postupaka i da ne žali za bilo čim što je uradila u životu. “Živim bez žaljenja jer te stvari ne možete promeniti, tako da i ne razmišljam o tome. Ali, da li bih ikad želela normalan život? Da, definitivno ima dana kad se probudim i poželim da me niko ne slika. Ne smeta mi kad me neko prepozna na ulici, ali ne volim kad me zaustavljaju. Želim da slobodno šetam i upoznajem nove gradove”, zaključila je ona.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

10 KOMENTARA

  1. MILEY TI IMAS FANOVE KOJI TE VOLE I PODRZAVAJU AL OPET PRIJE NEGO STO ODLUCIS NAPRAVIT SHOW KAO NA MTV 2013 MORAS PROMISLIT DA IMAS PUNO FAOVA KOJI IMAJU SAMO 7-8 GODINA JA TEBE VOLIM I POSTUJEM I SAD I MISLIM DA SI TI IZNIMNO TALENTIRANA MLADA DJEVOJKA I DA MOZES PRIVUC POZORNOST I SA SVOJIOM MUZIKOM A NE SA TIM GLUPOSTIMA KOJE IZVODIS
    WE WANT OLD MILEY BACK
    3138143952_1_12_0ErzI4qv.gif

  2. Kad bi svi kupovali moje ploče i kad bi one bile na prvim mestima, to bi bilo sjajno.” A cekaj svi bi ih kupovali da nisi slavna?A i koga ona zeza sa izjavom da ne voli paznju medija?Ona ili je totalno prsla ili zaista misli da zbog stvari koje radi ne treba da je u centru paznje.

    • @Beyonces biggest fan Remember when miley broke Beyoncé’s record for biggest attendance for the O2 and she was only 16 ahhh legend young M.

  3. Nije samo ona. Ali da, da svi bi oni hteli da vise ne budu slavni, ma da.. Nakupili su se para, fanova i uradili nekoliko filmova i serija, napravili milion pesama i sad ‘ Ne bih volela da budem slavna’ …Pa brate sto si se upustila u sou biznis kad ne mozes da se nosis sa slavnom. Ja volim njene pesme al brate sto nije pre rzmislila i rekla : Ovo je pocetak, doce vreme kada bude nevidjeno slavna, i kako cu se ja snositi sa time? A to su i druge slavne licnosti trebali da urade…Ma nemojjj ..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.