295
Miley Cyrus uznemirena zbog poruke brata Tracea na Twitteru

Miley Cyrus uznemirena zbog poruke brata Tracea na Twitteru

295
SHARE

Trace Cyrus je na svom nalogu na ovoj društvenoj mreži pisao o devojkama koje se samopovređuju, pa Miley misli kako će mnogi pomisliti da se radi o njoj.

Miley smo često viđali sa čudnim ranama na rukama, a ona je uvek poricala da se radi o samopovređivanju. “Šaljem ljubav svim devojkama koje se seku. Nadam se da ćete pronaći ono što tražite”, tvitovao je Trace.

Miley sad ne zna šta da radi, jer bi uklanjanje te poruke možda bilo i još štetnije po nju. “Ako je on ukloni, na taj način će pažnja biti još više okrenuta ka njoj”, rekao je jedan izvor za HollywoodLife. “To je poslednje što Miley želi.” Kao što smo već pisali, Trace je objavio da više nije zajedno s Brendom Song, s kojom je bio veren.

17 KOMENTARA

  1. A i ne treba da znamo..devojka ima pravo na svoju privatnost.. ;) ne treba ni da nagadjamo,sta nas to briga..neka zivi svoj zivot..a mi cemo da uzivamo u njenoj muzici i filmovima..dok god ona radi to sto radi kako treba,nista drugo nije bitno.. ;) Miley <3<3<3

  2. bratee koliko se*u ne verujem…smileri naravno da nece da poveruju u to..a za hejtere pa znam da ce jos vise da je pljuju i da pokazuju kao kakva je zaista miley,da nije onakva kakvu je mi zamisljamo i vidimo -.- DEBILI -.-

  3. on nje pre pisao svasta o njoj,al mu je oprostila,i sad su sekao pomirili i na elto izlazi njihov duet ‘Shoot in the dark’ A za Brendu je bo trac da je trudna.

  4. Miley nema razloga da powredjuje sebe,niti je to radila…
    Miley najbolja si uz tebe zauwek :) Miley is my SmiLeY. <3

  5. hejj odakle toliko dislike-a na moj komentar?? O.o pa to je realno,nrzmm u cemu se ne slazete(msm njeni fanovi) sa mnom??? ako mislite na ovo”bratee koliko se*u ne verujem”to se odnosilo na glupe novinare i taj izvor,koji moze biti lazan -.- i sigurna sam da je lazan -.- …svi znate koliko je miley hiperaktivna i koliko”smotana” moj nespretni smotanko <33 <33

  6. Ja bih joj preporučila da to više ne radi ili da ni ne pokušava!Jer i ja sam to radila, pa sam završila na odvikavanju!Na kraju sam samo sebi naštetila!!Bila sam puna posjekotina!!!Izgledala sam kao da sam se vratila it rata!Nisam jela, niti pila!Nisam kretala se…Ostroff (liječilište u New Yorku), mi je puno pomoglo!I hvala im!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.