294
Miley Cyrus uvrštena u kuglašku kuću slavnih

Miley Cyrus uvrštena u kuglašku kuću slavnih

294
SHARE

Zvuči jako čudno, ali je Miley Cyrus uvrštena u kuću slavnih internacionalne kuglaške federacije.

Prethodnog meseca zvaničnici američkog ogranka ove organizacije omogućili su ljudima da glasaju za svoje omiljene slave kuglaše, a među njima su osim Miley bili još Kim Kardashian, Justin Bieber, Lil Wayne, Lady GaGa i Jeff Bridges.

Mlada glumica osvojila je 42% glasova, a Justin Bieber je kao i prošle godine opet ostao kratkih rukava na poziciji broj 2. Prošle godine pobedila je Taylor Swift, koja je takođe uvrštena u kuglašku kuću slavnih.

24 KOMENTARA

  1. Bravo uopste nije cudno sto je Miley uvrstena u kuglasku kucu slavnih !!!!!!! To je i zasluzila !!!!!!!!!!!!!!! Justin-u je sigurno krivo !!!!!!! :P Bravo Miley !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Aaa najbolja je!! <3 <3 <3 Takoo je obozavam!! :DD SVAKA CAST!! Najvise od svih je to zasluzila,jer je i najbolja <3 Love ya Miley,xoxo…Btw i ja sam glasala ^^

  3. Stv. je najbolja,a realno i 1000 puta bolja od Justina….paa…U SVEMU!! I JEDVA CEKAM FILMOVE!! <3 Bravo hocemo jumbo poster od Miley! pls <3 treba mi da upotpunim kolekciju njinih jumbo postera u mojoj sobi ^^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.