Start Stars Hot News! Miley Cyrus umesto Angusa T. Jonesa u “Dva i po muškarca”?

Miley Cyrus umesto Angusa T. Jonesa u “Dva i po muškarca”?

SHARE

Miley Cyrus mogla bi da zameni Angusa T. Jonesa u seriji “Dva i po muškarca”, nakon glumčeve skandalozne poruke obožavaocima da ne gledaju seriju zbog lošeg uticaja.

Miley je već imala epizodnu ulogu u seriji. Glumila je Missi, ćerku Waldenovog (Ashton Kutcher) prijatelja, koja ima kratku romansu sa Jakeom (Angus T. Jones) i pojavila se u dve epizode. Magazin Celebuzz preneo je izjavu anonimnog izvora i otkrio da producenti nameravaju da zamene Angusa. “Postoje planovi da se Angus zameni i Miley Cyrus bi bila prava osoba za to. Epizode u kojima se pojavila bile su veoma praćene i imaju najveću gledanost u sezoni. Jedna od mogućnosti je da njen lik krene na koledž i da se na taj način uključi u scenario.” Pored toga što je njeno pojavljivanje izazvao veliku pažnju javnosti, Miley je oduševila i kolege na setu. “Na snimanju je bila veoma prijatna i bilo je uživanje raditi sa njom. Sve nas je osvojila. Sada su glasine da će upravo ona zameniti Angusa sve jače”, dodao je izvor.

Angus T. Jones iznenadio je mnoge nakon što je u jednom videu rekao da ne želi da glumi u seriji “Dva i po muškarca” i zamolio publiku da prestanu da gledaju i da “pune glavu takvim prljavštinama”. On se nakon toga izvinuo, ali je ta izjava ostavila posledice na nejgovu budućnost u seriji.

OSTAVI KOMENTAR